Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj, ha a lány hívja el a fiút?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha a lány hívja el a fiút?

Figyelt kérdés

tetszik nekem, és neki is tetszem, tudom, mert megbeszéltük. a múlt héten találkoztunk kétszer is, egyszer egy baráti társasággal, egyszer meg ő hívott el. most nem beszéltünk 1-2 napja, mert gyáva voltam keresni, és írni neki... így gondoltam megkérdezem, hogy szerintetek baj e, hogyha most akkor írok neki én, hogy mikor érne rá a héten?

hétvégén kérdeztem, hogy van e kedve találkozni, és azt mondta, hogy persze, de nem firtattam nagyon, mert elég sokat és kiszámíthatatlanul dolgozik. ez azért fontos, merthogy akkor elvileg nem azért nem hív el, mert mégsem jöttem be neki, gondolom én...

szóval a fiúk ehhez mit szólnának? vagy elítélnék érte a csajt, mert nem türelmes?

2012. febr. 21. 21:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Hány éves a srác?

A véleményem továbbra is fenntartom.Mivel megkérdezted,hogy szeretne-e még találkozni,így egyértelmű,hogy te szeretnél. Ezt már ő is tudja,de nem ütötte le a magaslabdát,nem ajánlotta fel azonnal,hogy akkor szombaton mozi? Vagyis akkor nem akart veled menni sehova. Innentől kezdve neki kell tenni azért,hogy randizhasson veled.

"most nem beszéltünk 1-2 napja, mert gyáva voltam keresni, és írni neki"

Miért nem keresett ő? Ennyire ne terítsd meg neki az asztalt,vadásszon ő is!

2012. febr. 21. 22:29
 12/22 A kérdező kommentje:
a múlt héten mindig ő keresett, több napon keresztül és én azért nem várom el, hogy mindig a srác járjon a nyakamra. inkább teszek meg lépek én is, ha van hozzá bátorságom.
2012. febr. 21. 22:48
 13/22 anonim ***** válasza:
Miért tetted fel a kérdést,ha úgyis megteszed?
2012. febr. 21. 22:50
 14/22 A kérdező kommentje:
mert tudni akarom, hogy a fiúk mit szólnak ehhez.
2012. febr. 21. 22:56
 15/22 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok,de még véletlenül sem volt olyan ezen a gyakori oldalon,hogy a nők véleményének 90%-ával egyetértsek. Ebből kiindulva,mindegy,hogy a fiúk mit gondolnak,az a fontos,hogy ezt Ő hogy fogja fogadni! Nem lennék a helyedben,ha ezt megteszed.
2012. febr. 21. 23:00
 16/22 A kérdező kommentje:
utolsó: az utolsó mondatodat kérlek fejtsd ki:)
2012. febr. 21. 23:02
 17/22 anonim ***** válasza:
Ezen nem hiszen,hogy túl sok mindent kellene fejtegetni. Ti még nem jártok,összesen kétszer találkoztatok. Ez még bőven az udvarlás időszaka,amikor egy számomra igazi férfi elég bátor ahhoz,hogy kimutassa,hogy velem akar lenni. Konkrétan randira még sosem hívtam férfit,olyanokkal voltam csak,akik meg merték tenni ezt a lépést. Mivel te már a tudtára adtad,hogy szeretnél találkozni,így nincs rá okod,hogy konkrétan elé állj,hogy "akkor jössz"? Ha jönni akar,akkor felveszi a telefont és elhív. Ha már kialakult a kapcsolat és jártok, már nem lesz ilyen gond,de az eleje számomra legalábbis sok mindent elárul és én szeretek nőként viselkedni.
2012. febr. 21. 23:12
 18/22 A kérdező kommentje:
áhh, nem kétszer találkoztunk igazából. na de akkor még alszom rá egyet.
2012. febr. 21. 23:15
 19/22 A kérdező kommentje:
igazából azért is jött ez a dolog, hogy na akkor most én hívom el, mert már elegem van a "töketlenség"-emből, hogy hány srácért rajongtam már, és nem mertem lépni, pedig akkor lehet lehetett volna valami belőle...
2012. febr. 21. 23:21
 20/22 anonim ***** válasza:

Te tényleg tudtál volna járni egy olyan sráccal,akit úgy kellett volna felszedni,mert magától csajozni sem tudott? Nem tudom ki hogy van vele,de van egy szint,ami alá én nem süllyednék. Tudom nem divat ma már, és mindenki egyelő,de szerintem vannak olyan férfias tulajdonságok,amikkel mai napig lehet hódítani. Ilyen például a határozott fellépés,magabiztosság,céltudatosság,gáláns viselkedés. Ha egy nő azt mondja,hogy neki nem esik jól,ha érzi,hogy a férfi ura a helyzetnek és őt teljes mértékben nőként kezeli, a szó legszebb értelmében, az hazudik.

Amelyik fiúban nincs annyi spiritusz,hogy a kiszemelt lányt meghódítsa,és megtegye az első lépést,azzal nem érdemes kezdeni,mert még éretlen.

Vannak olyan fiúk,akik ki tudják mutatni,ha akarnak valamit,csak azoknak a tálcán kínált lány nem pálya.

2012. febr. 21. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!