Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha a lány hívja el a fiút?
tetszik nekem, és neki is tetszem, tudom, mert megbeszéltük. a múlt héten találkoztunk kétszer is, egyszer egy baráti társasággal, egyszer meg ő hívott el. most nem beszéltünk 1-2 napja, mert gyáva voltam keresni, és írni neki... így gondoltam megkérdezem, hogy szerintetek baj e, hogyha most akkor írok neki én, hogy mikor érne rá a héten?
hétvégén kérdeztem, hogy van e kedve találkozni, és azt mondta, hogy persze, de nem firtattam nagyon, mert elég sokat és kiszámíthatatlanul dolgozik. ez azért fontos, merthogy akkor elvileg nem azért nem hív el, mert mégsem jöttem be neki, gondolom én...
szóval a fiúk ehhez mit szólnának? vagy elítélnék érte a csajt, mert nem türelmes?
Hány éves a srác?
A véleményem továbbra is fenntartom.Mivel megkérdezted,hogy szeretne-e még találkozni,így egyértelmű,hogy te szeretnél. Ezt már ő is tudja,de nem ütötte le a magaslabdát,nem ajánlotta fel azonnal,hogy akkor szombaton mozi? Vagyis akkor nem akart veled menni sehova. Innentől kezdve neki kell tenni azért,hogy randizhasson veled.
"most nem beszéltünk 1-2 napja, mert gyáva voltam keresni, és írni neki"
Miért nem keresett ő? Ennyire ne terítsd meg neki az asztalt,vadásszon ő is!
Te tényleg tudtál volna járni egy olyan sráccal,akit úgy kellett volna felszedni,mert magától csajozni sem tudott? Nem tudom ki hogy van vele,de van egy szint,ami alá én nem süllyednék. Tudom nem divat ma már, és mindenki egyelő,de szerintem vannak olyan férfias tulajdonságok,amikkel mai napig lehet hódítani. Ilyen például a határozott fellépés,magabiztosság,céltudatosság,gáláns viselkedés. Ha egy nő azt mondja,hogy neki nem esik jól,ha érzi,hogy a férfi ura a helyzetnek és őt teljes mértékben nőként kezeli, a szó legszebb értelmében, az hazudik.
Amelyik fiúban nincs annyi spiritusz,hogy a kiszemelt lányt meghódítsa,és megtegye az első lépést,azzal nem érdemes kezdeni,mert még éretlen.
Vannak olyan fiúk,akik ki tudják mutatni,ha akarnak valamit,csak azoknak a tálcán kínált lány nem pálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!