Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondtátok meg anyutokna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondtátok meg anyutoknak hogy pasitok van?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy legelsőnek hogyan mondtátok meg anyukátoknak vagy esetleg apukátoknak, azt hogy barátotok van?
2009. jún. 5. 19:41
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
57%

Ööö anyu... tudod, akivel múltkor találkoztam... szóval összejöttünk.

Kb. így. :D

És utána kérdezgetett, meg annyira nem repesett az örömtől, hogy a 16 éves lányának 22 és fél éves barátja van, de miután bemutattam itthon, máris jobb lett a véleménye, nagyon is. :)

2009. jún. 5. 19:46
 2/22 anonim ***** válasza:
Tudták,hogy találkoztam egy fiúval,anya kérdezte,hogy mi volt.Elmondtam,hogy csókolóztunk és nagyon kedveljük egymást.Anya elmondta apának,de én is beszéltem róla.Ennyi.Nem kell ezt túlspirálni.
2009. jún. 5. 19:46
 3/22 anonim ***** válasza:
Megkérdeztem, hogy itt aludhat-e a barátom :D
2009. jún. 5. 19:47
 4/22 anonim ***** válasza:

sehogy xD

én dolgom :) ha rákérdez akkor elmondom hogy: járok xy-nal

örülne már neki ha lenne mindig ezzel szekálnak hogy miért vagyok ilyen válogatós :P

17/L

2009. jún. 5. 19:49
 5/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Valahogy én parázok ettől, hogy elmondjam nekik. :$ De mindennel így voltam.
2009. jún. 5. 19:49
 6/22 anonim válasza:
en a baratomtol katam egy nyaklancot es mikor anyukam meglatta akkor megkerdezte h kitol van es akkor montam h a baratomtol:).....nekem igy tudta meg anyukam
2009. jún. 5. 21:00
 7/22 anonim ***** válasza:

Kb. úgy, hogy anya, összejöttem valakivel. Nem bonyolítottam túl a dolgot.

Mondjuk az első kettőről nem tudott :$ De azt inkább hagyjuk, hogy miért.

2009. jún. 5. 21:14
 8/22 anonim ***** válasza:
Oúúú,én nagyon emlékszek az első barátom bejelentésére :D Anyámmal vásároltam és észrevette h állandóan hívogat valaki...aztán rákérdezett ki az...mondom a barátom...fúúh annyira bepöccent hogy nem mondtam el neki XDDD jó most már röhögök,de akkor halálosan összevesztünk :D:D
2009. jún. 5. 21:21
 9/22 anonim ***** válasza:

Először mindig elmondom valahogy anyunak,pár nap vagy pár hét után ha komoly a dolog( ha csak futó kaland,nem kell tudniuk róla),aztán onnantól az ő dolga apunak beadagolni :):) :D És amint apu belenyugodott,hogy a kicsi lány felnő szóba hozom neki is :D

18/L

2009. jún. 5. 21:54
 10/22 anonim ***** válasza:
Reggel hazajöttem egy buliból és felhívtam anyukámat, és elmondtam, hogy este összejöttem egy sráccal és du. találkozom vele. Ennyi, nem bonyolítottam túl.
2009. jún. 5. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!