Hogy mondtátok el az anyutoknak hogy megjött?
Figyelt kérdés
én nem merem2010. febr. 2. 14:17
1/10 anonim 

válasza:

-Anyu, megjött.
-Ki?
-A menstruációm.
-Jaj, édes kislányom, de örülök, nagylány vagy, stbstbstbstb...
2/10 anonim 

válasza:

Anyu! nagy lány lettem:-) ebből következtettni fog! ebbe nincsen semmi ciki nyugodtan mondd el:)
3/10 anonim 

válasza:

Egyszerűen megmondod neki,hogy megjött.
4/10 anonim 

válasza:

5/10 anonim 

válasza:

én 7.es voltam egy délután jött meg
épp sulikezdés volt :S
du sem mondtam el, és este sem.
Majd reggel bementem anyumhoz, és annyit mondtam, hogy "anyu..megjött" rákérdezett, hogy "mi?" mondom "a menstruációm" :)
Nem volt ebben semmi ciki .. ő utána adott betétet, elmondta, hogy mikre figyeljek :)
neked sem lesz nagy ördöngősség! :)
6/10 anonim 

válasza:

anya...megjött a menzeszem. így.
most őszintén. mitől félsz? annyira utálom az ilyen kiscsajokat. mégis mi a bánattól félsz? megver vagy mi? hihetetlen....szted ő nem menstruál? anyád is nő, és ő is ugyanígy vérzik, mint te.
hihetetlen, komolyan...:S
7/10 anonim 

válasza:

anyu! azt hiszem megjött. én igy mondtam el.
8/10 anonim 

válasza:

a hugim reggel elment a mosdóba és mindenki arra lett figyelmes hogy valami iszonyatos sírás jön a wc-ből...na azt így tudtuk meg:D szegény 9 éves volt és nagyon meg volt ijedve:D
9/10 A kérdező kommentje:
még nem jött meg de szerettem volna tudni hogy hogy mondjam meg.várom a többi válaszokat
2010. febr. 2. 17:52
10/10 anonim 

válasza:

Nekem 10évesen jött meg a suliban reggel és mikor délután hazamentem felhivtam nővérem elmodntam neki és mondta hogy mondjam anyának anyának .anya épp dolgozott és telefonon keresztül mondtam neki,hogyanya megjött:D:D és mikor hazajött megbeszéltük 15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!