Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Lányok! Mi az aminek ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Lányok! Mi az aminek ti örülnétek?

Figyelt kérdés

A barátomnak szombaton lesz a születésnapja. Csak egy kis iszogatás lesz nála otthon pár haverral és velem. (Az összes haver lány.) De van egy problémám. Olyan haverjai is jelen lesznek, akikkel én nem vagyok jóban, így nem tudom ki mit ad neki ajándékba. Mindenesetre szeretnék tanácsot kérni.

FIÚK!

Nálatok mi lenne az az ajándék, aminek örülnétek?

Milyen ajándékban gondolkodjak, ami tuti befutó?

Titkos vágyak? Adjatok ötleteket! :)

LÁNYOK!

Ti milyen ajándékokat adtatok, ami "sikert aratott"?

Milyen süteményt süssek neki?

2012. febr. 21. 20:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mindegy, csak legyél ott szívesen.
2012. febr. 21. 20:04
 2/13 A kérdező kommentje:

Légyszi azért próbáljatok valami ötleteket adni, nekem ez az első párkapcsolatom és nem is vagyok valami kreatív sajnos. :( Megköszönném a segítséget, nekem nagyon fontos lenne!

18/L

2012. febr. 21. 20:05
 3/13 anonim ***** válasza:
Pontosan miért is kellett törölni hozzászólásomat?
2012. febr. 21. 20:05
 4/13 anonim ***** válasza:
Csinálj neki babzsák fotelt.
2012. febr. 21. 20:06
 5/13 anonim ***** válasza:

Csak tudod mit szeret a barátod, nem?

A piát szereti? Menj be valami kis boltba, azt veszel majd valami apróságot, aranyosat.

2012. febr. 21. 20:07
 6/13 A kérdező kommentje:
csak azért töröltem, mert értelmetlennek tartottam a hozzászólásodat. :\ Esetleg nincs valami használható ötleted ? :) Tényleg nagyon fontos lenne nekem! :( :)
2012. febr. 21. 20:08
 7/13 A kérdező kommentje:
Igen, igen alkoholt mindenképpen szeretnék neki. De itt olyasmikre is gondoltam, hogy például nem kézenfogható ajándék, hanem pl. tejszínhab a hálószobában stb. . Szóval amitől tényleg jó lenne a születésnapja és boldoggá tehetném!
2012. febr. 21. 20:10
 8/13 A kérdező kommentje:
Valami picit, aranyosat? Fiúnak nagyon nehéz.. :S
2012. febr. 21. 20:11
 9/13 anonim ***** válasza:

Amit a pasik általában szeretnek:

-szex

-alkohol, általában sör.

Mivel iszogatás lesz nála, vegyél neki valami különlegesebb piát, amit tudod, hogy szeret. Lehet ez sörkülönlegesség, tequila... stb, ezt neked kell tudnod.

Nem tudom milyen állapotban lesz a buli után, de ha még harcképes, akkor dobd magad valami szexi cuccba, amíg nem figyel és vesd rá magad. Ha nem szexeltek még, értelemszerűen ez a pont kimarad.

Ha ennél személyesebb ajándékot akarsz, ahhoz kénytelen leszel gondolkodni, mert nem ismerjük párodat, nem tudjuk mi az érdeklődési köre, van-e hobbija, vágyik-e valamire...stb.

Én anno egy humoros exemnek elefántos férfitangát vettem, aminek nagy sikere volt. De ez nem mindenkinél aratna sikert.

2012. febr. 21. 20:16
 10/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2012. febr. 21. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!