Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti örülnétek ennek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti örülnétek ennek?

Figyelt kérdés

Ha a fiú aki tetszik nektek eljönne hozzátok hozna sütit, adna egy masszázst és csinálna nektek vacsorát :D

Vagy tolakodásnak vennétek és egyből a "csak meg akar dugni" jutna eszetekbe?

2012. febr. 14. 20:28
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Dehát csak meg akarod dugni a csajt, nem?
2012. febr. 14. 20:28
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Vacsorát az én konyhámba ne csináljon(nem szeretem ha a konyhámban valaki kavarog..a hűtőbe benyúlhat,vehet magának bármiből,meg vehet ki magának poharat,tányért evőeszközt).A masszázs és a süti az okés :) A szex is,ha bejön az illető.
2012. febr. 14. 20:30
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem, nem jutna egyembe hogy csak megakar dugni.

De lehet, hogy csak azért, mert olyan pasi biztos nem jönne be, aki ilyen :D

Ha nem csak azért csinálod, akkor nagyon kedves gesztus.

2012. febr. 14. 20:30
 4/9 anonim ***** válasza:
38%

Nagyon nem örülnék neki, mivel éppen fogyózok xD

De egyébként nagyon jó ötlet, ha nem fogyóznék, én nagyon örülnék ennek!

20L

2012. febr. 14. 20:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Az h hoz nekem sütit nagyon tetszene, de én is úgy vagyok vele, h nálam ne főzzön senki. A masszázst pedig egy kicsit tolakodónak tartanám és egyből az jutna eszembe h meg akar dugni. Ha nagyon bejönne nekem az illető csak akkor engedném.
2012. febr. 14. 20:40
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem tudom ki pontoz itt le... köszönöm a válaszokat!

És nem, nem csak megdugni akarom... Sőt nem is feltétlen lenne szex... Nem olyannak ismerem :)

2012. febr. 14. 20:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát, én egy prűd vénasszony vagyok, de akivel nem járok, az ne akarjon már a lakásomon megmasszírozni meg vacsorát csinálni! Mi vagyok én? Vigyen el egy jó étterembe, aztán várja meg, hogy áthívom-e magamhoz. Aki azzal állítana be, hogy jött megmasszírozni, azt elküldeném a francba, még ha tetszik is.

28/N

2012. febr. 14. 21:16
 8/9 cathilina ***** válasza:
Egyet kell értenem az előttem szólóval. Ki van zárva, hogy beengedjem...
2012. febr. 14. 22:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem ismeritek a kapcsolatunkat. 4 éve ismerjük egymást és a távolság miatt csak ritkán tudunk találkozni. Ő is néha feljön hozzám én most mennék először és ezt a programot találtam ki :)
2012. febr. 14. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!