Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ivetka93 kérdése:
Mit tegyünk, hogy ha már nem birjuk?
Figyelt kérdés
Párkapcsolatban élek. Nagyon szeretjük egymást, de a szüleim nem engedik, hogy a fiúval járjak, mert azt hiszik, hogy rossz fiú. De viszont ez nem igaz! Próbálkoztunk azzal, hogy bemutatom szüleimnek, hogy ismerjék meg őt, mégse itéljenek előre. De a szüleim hallani sem akartak arról, hogy bemutasam nekik. Ezért a szüleim ki sem engednek engem és nagyon nehezen és ritkán tudunk találkozni a barátommal.2012. febr. 21. 19:16
2/10 anonim válasza:
és miből gondolják hogy rossz fiú? az én barátomról is azt mondta anyu rossz fiú és tiltott tőle.. kiderült hogy tényleg rossz fiú, és ezt anyu a munka társaitól tudta, akik ismerték a srác előéletét...
3/10 A kérdező kommentje:
en 19 éves vagyok a fiú pedig 20
2012. febr. 21. 19:29
4/10 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták, hogy hallották róla. De ez hülyeség, mert kiskorunktól ismerjük egymást!
2012. febr. 21. 19:30
5/10 anonim válasza:
Itt már csak egy lehetőség van: a szökés!!! Komolyabban: komolyan ennyire nem jössz ki a szüleiddel? Mit tettél, hogy ennyire nem bíznak benned? Mindenesetre én próbálnék beszélni velük, ha más nem bejelentés nélkül odacipelném a barátomat :D
6/10 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem biznak bennem. Ők alapból ilyen emberek, ezt nagyon sokan tudják a környezetünkből. A szüleim soha nem értettek meg engem.
2012. febr. 21. 19:33
7/10 A kérdező kommentje:
Vkinek még vmi ötlet? :S
2012. febr. 21. 19:39
8/10 anonim válasza:
állits haza vele hivatlanul...
9/10 Amazing válasza:
Keress melót, menj albérletbe.
19 éves vagy, és még mindig a szüleid parancsolnak neked?
Ébredj már fel légyszíves és gondolkozz.
Mindenre van megoldás, csak meg kell találni.
10/10 A kérdező kommentje:
és ha nem tudok elmenni otthonról?
2012. febr. 22. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!