Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg működik a nőknél a 6. érzék?
Mert tudom hogy szeret, mégis azt súgja valami, hogy néha "elkalandozik" ide-oda. Soha nem volt hűséges típus, ám azt mondja mellettem nincs szüksége másra. Tudom ez sablonszöveg, de próbálok hinni neki, mivel én sem bírtam sosem a véremmel, de mellette én tényleg megváltoztam (egy házasságon túl már ideje volt:)és rá sem nézek más pasira..
Szóval minden ok lenne csak a 6. érzékem nem hagy nyugodni. Vajon mennyire bízhatok benne?
Attól függ, mire alapozod ezt. Láttál, hallottál, észleltél valamit, ami arra enged gondolni, hogy van valakije, vagy hogy megcsalt?
Mert ha nincs ennek semmi jele, akkor lehet, hogy csak a paranoia beszél belőled.
Szerintem próbálj hinni neki, és csak akkor legyél féltékeny, ha van mire. Vagyis... féltékenynek lenni nem rossz, sőt, az a szeretet jele, de hinni is azt, hogy megcsal, már egész más dolog.
Egy kapcsolat alapja a bizalom! :)
Elemezzük csak ki:
"Mert tudom hogy szeret, mégis azt súgja valami, hogy néha "elkalandozik" ide-oda."
Honnan tudod, és mi a valami, ami súg?
"Soha nem volt hűséges típus, ám azt mondja mellettem nincs szüksége másra."
Van bizonyíték arra, hogy nem hűséges? Ha igen, akkor tök mindegy, mit mond, nem? A tettek beszélnek, a szavak érdektelenek. Ez a férfiakra is igaz, nemcsak a nőkre.
"Tudom ez sablonszöveg, de próbálok hinni neki, mivel én sem bírtam sosem a véremmel,"
Lehet, hogy csak magadból indulsz ki, ezért nincs benned elég bizalom. Pedig pont hogy lehetne, ha magadból indulsz ki, mert:
"de mellette én tényleg megváltoztam"
"minden ok lenne csak a 6. érzékem nem hagy nyugodni."
Ez csak egy érzés. Ha van bizonyíték a hűtlenségére, akkor hűtlen, ha nincs bizonyíték rá, akkor el kell hessegetni az érzést.
Ha nagyon tartósan és erősen fennmaradnak a kétségeid, az nem ővele kapcsolatos, hanem veled kapcsolatos jelzés: azt jelenti (nem biztos, de esetleg), hogy valami neked nem tetszik benne, de ezért az elégedetlenségért, amit eltitkolsz magad elől, rá hárítod a felelősséget. Előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!