Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mire kell figyelni, milyen jellei vannak ha hűtlen a párotok? Az ên esetemben a nö.
Ha úgyérezte elhanyagolod,sokat dolgozol,szerinted ő pedig már túl hétköznapiasan néz ki...akkor amint talál magának valakit kivirul.Új frizura,fogyókúra,eljár sportolni,szexisebben öltözködik,többet ad magára,de érezhetően nem miattad csinálja.
Titokban telefonál,sms-eket kap,sokat netezik,sokszor nincs otthon.
Bocsi az 5. voltam
32 N. Még annyit, hogy a megcsalásos történetnél 25 éves voltam.
Keress olyan nőt aki nem csal meg, amíg nem késő. Ha úgy érzed megcsal, akkor így is van, ha biztos vagy benne hogy nem, akkor meg mindegy:) De ha pl más fiú spermáját érzed rajta, akkor valószínűleg.
AZT HOGY KEVESEBBET FOGLAKOZIK VELED ÉS NEM LELKES NEM NEHÉZ ÉSZREVENNI. Lehet nem csal meg, de úgy is vége lesz, ha gyűlnek a problémák.
(Bár nekem nem volt még komoly.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!