Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy aljas lány legyalázta az önértékelésemet. Mit tehetek, hogy semmibe vegyem őt és azokat a dolgokat, amiket csinált?
Figyelt kérdés
Nagyon aljas barátnőm volt és az még az enyhe kifejezés. Teljesen alá ásta a maradék önbizalmamat és ahol csak tudott szemétkedett velem. Minden cselekedete, szinte minden szava csak megalázás volt és előre tervezetten szívta a véremet, szőtte a terveit, hogy még keményebb lelki sebeket okozzon. Céltudatosan épített le szépen, hogy egy nagy nullának érezzem magam. Nem is értettem az egészet, hogy miért ilyen velem, amikor én nem igazán adtam rá okot. Nekem úgy tűnt, mintha valaki direkt küldte volna rám, mivel az interneten ismerkedtem meg vele úgy, hogy rám írt. Hogyan léphetnék túl egy ilyen aljas lányon, mik a teendőim, hogy másképp tudjak tekinteni a lányokra, úgy, mint azelőtt? Ő volt az első barátnőm, gondolhatjátok, hogy milyen szar dolog, amikor a legelső tapasztalata ilyen az embernek. Tapasztalt férfiak/fiúk válaszát várom.2012. febr. 20. 23:32
11/19 A kérdező kommentje:
Nem, ez az első kérdésem ezzel kapcsolatban. Sokat rágódtam rajta és gondoltam megkérdezem, hátha tud valaki egy receptet arra, hogy hogyan kell elfelejteni egy ilyen rossz emléket.
2012. febr. 20. 23:43
12/19 anonim válasza:
"Neked lehet jobb lenne, ha mindent, ami fáj hozzávégsz a fejéhez jó durván."
Meg a kisbaltát. Meg a Révai Nagylexikont is. :)
13/19 A kérdező kommentje:
A fejéhez már nem tudok vágni semmit, de gondoltam rá egyébként, hogy megkeresem az interneten és elküldöm melegebb éghajlatra újra. Szerintem ez mondjuk nem túl jó ötlet, mert csak felszakítanám a sebeimet.
2012. febr. 20. 23:44
14/19 anonim válasza:
xDDDDD
Próbálj meg túl lépni és nyitni...Bizalom nélkül soha nem lesz újra kapcsolatod...
Egy dolog csak a lényeg, ami meg kell, hogy jegyezz!! Nem hagyod magad! És ha valakinek fontos vagy és szeret téged, az nem használ ki!
15/19 A kérdező kommentje:
Az ő hatására elzárkózom mindenféle érzelmi kötöttségű dologtól. A bizalmamat a lányok felé még jobban tönkretette.
2012. febr. 20. 23:48
16/19 anonim válasza:
Nem lehet hogy így akart belőled papucsot csinálni?Csak arra nem számított hogy ezért dobod...
17/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom, elképzelhető az is. Ha azt akarta elérni ezzel, akkor nem azt érte el, csak lelki törést okozott, semmi mást. Személyiségemből adódóan sosem leszek senki papucsa. Szerintem egyáltalán nem korrekt, ha valaki ilyen módon akarja a másikat az érdekeinek megfelelően alakítani. Akkor keressen olyat, aki papucs és elnéz mindent, de ne akarjon valaki másból azt faragni.
2012. febr. 21. 00:42
18/19 anonim válasza:
Jó hozzá állás... :) Örülj hogy megszabadultál tőle,és keress vmi sportot az majd vissza hozza az egódat.Hidd el hogy sokal rosszabb a viszonzatlan szerelem mint ez,te még mázlista vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!