Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex vagyok. Belefér ez a kapcsolatomba?
Ne tedd meg, inkább a barátoddal töltsd, hidd el, nagyon örülni fog neki, hogy ha inkább vele lennél.
Ha neked nagyon fontos hogy egy lánnyal legyél, akkor tedd azt, nem fogja zavarni, hiszen ö ajánlotta fel neked. Én megcsalásnak venném, de ha én ajánlanám fel, akkor nem érdekelne. Mondjuk én akár a megcsalást is meg tudom bocsátani.
Ha a helyedbe képzelem magam, akkor 2 dolog viaskodna bennem. Lehet kiderül, (hha még nem voltál nővel), hogy nem is vonzódsz hozzájuk annyira, és akkor elkönyveled, mint tapasztalat, avagy rájössz, hogy nővel jobb.
A másik, meg, hogy a barátod 3 éve szeret, kitart melletted, nem csalt meg sosem, tartozom neki ennyi hűséggel, és nem engedek a kísértésnek.
(Én az utóbbit választanám, és inkább őt választanám egy idegen helyett.)
Szerintem nagyon vonzó, ha egy lány bi.:)
Én nem venném megcsalásnak, de csak egyszeri alkalomként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!