Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk melyik csajt képezelnétek el magatok mellett a három közül? Képeket levélben küldöm!
Az első nagyon helyes csajszi, nincsen összekenve se az első se a második képen. Talán az első képen kicsit szebb, de szerintem csak a smink teszi.
A második a fekete-fehér képen...hát...egy istennő! Ez egy nagyon jó kép, gyönyörű arca van és hihetetlenül jól áll neki minden ami a képen rajta van. Ugyanakkor a másik képen nem tetszik, össze van kenceficézve mindenféle teljesen fölösleges sminkkel, mert natúrban is gyönyörű lány. Nem értem minek kent magára ennyi fölösleges kenceficét.
A harmadiknál csak az első képet tudtam igazán élvezni, a másodikon nem látszik semmi. Ezen nagyon tetszetős, aranyos, a smink se túl sok (bár nekem egy pindurit az, de én allergiás vagyok rá :D), nagyon jó kép, helyes arc megvan minden. Szerintem én őt választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!