Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fiu aki a arc szepseget ertekeli? Vagy tenyleg mindenki a testet reszesiti elonyben?

Figyelt kérdés
nem igazsag ,hogy ronda lanyok elonybe reszesulnek orokolt alakjuk miatt ,masok meg akiknek szep arcuk van ,csak akad rajtuk kis folosleg pl. uszogumi azokra mar ra se neznek..
2009. jún. 5. 14:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem baj a kis felesleg, és nagyon fontos a szép arc. Viszont az is fontos hogy legalább "tűrhető" alakja legyen.

Múltkor pl volt a társaságban egy csaj, aki nagyon érdeklődő volt velem kapcsolatban...

szép arca volt nagyon, de nagyon széles válla... ráadásul olyan felső volt rajta ami ezt eléggé kihangsúlyozta ezt.

ez elég volt ahhoz hogy ne kezdeményezzek semmit nála.

szóval szerintem mindkettő ugyanolyan fontos

21/ffi

2009. jún. 5. 20:11
 12/16 anonim ***** válasza:
A barátom mondta, hogy neki az a legfontosabb, hogy szép arca legyen a lánynak.
2009. jún. 5. 22:16
 13/16 anonim válasza:
Figyelj! szerintem nincsenek ronda lanyok....mert mindenki szep valamien szinten.csak meg kell talalni a megfelelo stilust,es csak mindig add onmagad...de ha teszeni akarsz egy fiunak akkor mas a helyzet....egy fiu altalaban a kulsosegekre figyel fel leghamarabb...en lany vagyok,de biztos hogy igy van...ha vkivek tartosabb kapcsolatba kerulsz,akkor se hanyagold el a kulsod,mert a fiu azt megerzi...es ha mar tenyleg szereted akkor egy kis foglalkozas onmagaddal,nem art.....de vannak ojan fiuk is akik kinezet ellenere beleszeretnek egy lanyba...aki nem tul szep,de megis a belso ertekei tetszenek a fiunak....elo pelda vagyok erre..:P:Pszoval sok sikert.es nem igaz hogy vki csunya lehet:P
2009. jún. 6. 08:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Szóval aki vékony az ronda, a hozzád hasonló szegény lányok, akik pasik halomjait érdemelnék meg azok meg semmit sem kapnak? Csak úgy süt az irigység a kérdésedből. Miért nem teszel ellene, hogy ne legyen úszógumid? Nincs akaraterőd?
2009. jún. 6. 10:54
 15/16 anonim ***** válasza:

Utolsó, te vagy a rosszindulatú, és nem is kicsit. Egyrészt, miért lenne kötelező, hogy valaki arra fordítsa fiatal korában az idejét, energiáit (valami hasznosabb vagy élvezetesebb dolog helyett), hogy megváltoztassa a természetes adottságait (ami nem is biztos, hogy sikerülni fog, akármekkora akaratereje van!)? Nem mindenkinek éri meg éhezéssel, kalóriaszámolással, lelkiismeretfurdalással tölteni a drága és véges idejét, mert van, akinek más célja is van az életben, mint hogy a diszkóban a sok üresfejű ember bólogasson rá!!!

Nem az a cél, hogy mindenki egyforma legyen és a magazinokban szereoplő modellekhez hasonlítson. A szépségnek sok arca van, nem kell a trendi-diszkós világ egysíkú értékrendjét átvenni.

Kérdező: ha egy pasi úgy van vele, hogy diszkóban égő lennél, de beszélgetni jó vagy, (jó kis hozzáállás) azzal ne járj!!!!

Célravezetőbb mindenkit elfogadni úgy, ahogy van.

Hypathia

2009. jún. 6. 11:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok rosszindulatú, de te viszont erősen szűklátókörű vagy, és csak a sztereotípiák áradnak a hozzászolásodból. Nem csak éhezéssel lehet lefogyni, és ha valaki AKAR akkor LE TUD fogyni, sőt aki éhezéssel fogy le az valamit nagyon rosszul csinál.
2009. jún. 6. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!