Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig bírnátok várni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig bírnátok várni, ha valaki azt ígéri nektek, hogy elhagyja miattatok a párját és veletek kezd új kapcsolatot? Van valaki itt aki volt ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 19:09
1 2 3
 11/22 jetizso válasza:
100%
Hát velem is történt már ijen helyzet és sajnos ugyanaz lett a vége velünk is. Nem azt modnom hogy ne bizz meg a pasiban vagy csajban, de ha egyszer képes emg tenni szerintem többször is képes lesz és lehet veled is. Én vártam rá 1 hónapot. (nagyon szerelmes voltam) és kb 5 hónap után elhagyott a legjobb barátnőmért. :/ de ahogy gondolod
2012. febr. 20. 19:22
 12/22 anonim ***** válasza:
Nekem ilyenkor mindig az jut eszembe hogy ha most mellettem van másért is elhagy-e ilyen könnyen.. Voltam már olyan helyzetben hogy pasi ígérgette hogy így-úgy elhagyja a párját, de én inkább nem akartam. (a fent említett ok miatt)
2012. febr. 20. 19:27
 13/22 anonim ***** válasza:

ez azért 2 esélyes nagyon is!

Nem biztos az hogy téged is elhagy, ezen a véleményen azok vannak, akiket elhagytak vagy ilyet ismernek.

Viszont!! Van egy olyan oldala is, hogy miattad hagyja el a pasiját!! Ergo jobb vagy a pasijánál! Megküzdöttél azért h a tied legyen! Érted??

2012. febr. 20. 19:31
 14/22 k.gergo1989 ***** válasza:
Csak talonba tettek!
2012. febr. 20. 19:59
 15/22 anonim ***** válasza:
Ameddig egy válóper tart, vagy, ha nem házasok, egy napot. Nehogy már egy mondat kinyögését hetekig kelljen szervezni.
2012. febr. 20. 21:22
 16/22 anonim ***** válasza:
Saját maga miatt hagyja ott a párját, ne miattam. De attól még lefeküdhet velem, ha nagyon akar. Különben is, engem aztán kiért fog elhagyni?
2012. febr. 20. 21:51
 17/22 anonim ***** válasza:
illetve kivel csalna meg...
2012. febr. 20. 21:51
 18/22 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg Barbarát.. Ő mondjuk nem bírta sokáig. Bár megértem. Az a Roland egy disznó!
2012. febr. 22. 19:58
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha házas és még gyerek is van, akkor esélytelen, 1 napot se. Annyi ilyet hallottam, az asszonynak fogalma sincs arról, hogy probléma lenne a házassággal, apuci meg a szeretőnek előadja, hogy már válnának, de hát az asszony kivan, most halt meg a nagymamája/hörcsöge, különben is depressziós, ja, és a gyerekek miatt vannak csak együtt. Kamu az egész.
2012. febr. 22. 19:59
 20/22 anonim válasza:
voltam már ilyen helyzetben a csávónak élettársa volt és letudta nekem hazudni a csillagokat is az égről. de sose hagyta el a lányt.. szóval jól pofára estem.. de tanultam belőle
2012. febr. 22. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!