Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Tudom hogy nektek inkább azok a lányok jönnek be akiken van mit fogni, de én pl sport imádó vagyok és picit kockás a hasam . Szerintetek attól még lehetek izgató és szexi?
Figyelt kérdés
2012. febr. 19. 17:34
1/7 anonim válasza:
amíg nem széles a hátad, és nem vagy kigyúrva, addig nincs baj szerintem.
2/7 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval.
3/7 anonim válasza:
én szeretem ha van mit fogni... de amúgy ismerek egy sportoló csajt akin van mit fogni, ő a legszebb csaj akit valaha láttam:O
4/7 anonim válasza:
Egy csomó tornászlány gyönyörű, teniszezők is, sport lovaglók.... nem értem hol a gond. Mondjuk ha súlyemelő vagy, akkor lehet mégis :)
5/7 A kérdező kommentje:
hát én aerobic-ozom :)
az igazából csak formásít és a hasam is kockás lesz tőle
2012. febr. 19. 20:45
6/7 anonim válasza:
Én szeretem az izmos nőket. Mivel 193 centim és 90 kilóm mellett egy nő annyira úgy sem tudja magát kigyúrni, hogy ne tűnjek mellette még így is férfinek, ezért jó, ha egy nő izmos, feszes. És nagyon szexi is, nincs annál jobb az ágyban, mikor megfeszül egy izmos női test!
23f
7/7 anonim válasza:
Nekem tetszik ha egy lánynak kicsit kockás a hasa, és az jól néz ki ha feszes a segge meg a comjai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!