Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi a véleményetek arról, ha egy fiút rengeteg dolog érdekel és sokat kérdez? Mármint nem úgy, hogy nem hagy szóhoz jutni, csak kíváncsi és érdeklődik sok minden felől?
szerintem te magamutogató vagy, szeretsz beszélni magadról, kitárulkozni, mástól is elvárnád ezt, de mások nem ilyenek
még szerencse, hogy vannak semlegesebb témák, amik nem kellemetlenek másoknak: ezek a közhelyek
te meg a saját lelkedről is beszélsz, ami mást nem biztos, hogy érdekelni fog, csak udvariasan végighallgat és bólogat
csak neki ne kelljen magáról beszélni... :)
az emberek többsége nem is tud magáról beszélni, mert nem tanulta meg, az a pszeudo világ, amit rá öntenek, az az igazi közege, a bulvár, a média, a sportok, internet
én nem tartom rossz dolognak a netet, csak éppen annyira, mint a könyveket
tudni kell választani, válogatni, szűrni az információkat
azért, mert valamit kinyomtatnak papírra, még nem lesz értelmes, fontos információ, érték
lehet könyvben találni orvosi szakkönyveket, egyetemi tankönyveket meg szemetet is, ponyvát, Leslie L Lawrence és más butaságok is ki vannak nyomtatva, egyszerűen tudni kell azt mondani, hogy köszi ez engem nem érdekel...
a net is tele van hasznos dolgokkal, ismeretterjesztő anyagokkal, tananyagokkal és szeméttel vagy töltelékkel, butaságokkal, vicces oldalakkal, amik pár percre kikapcsolnak, megmozgatják az agyadat, de azért ebből állandó témát gyártani nem érdemes
Azon múlik, hogy milyennek tartalak, hogy mit szűrsz le a világból, mit engedsz magadba, mit adsz vissza belőle.
Azt ne várd, hogy az emberek veled minden személyes dolgukról megnyílva beszélgessenek. A töltelékszöveg bőven elég a mindennapi érintkezések nagy részében. Sokszor nincs is másra igényünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!