Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok valami tippel szolgáltatni? :D
Sziasztok!:D
Na szóval arról lenne szó,hogy van a legjobb barátnőm ,aki nagyon szerelmes egy fiúba,de gyáva, nem meri neki elmondani,csak szemezgetnek.Na de ebből nem biztos,hogy a srácnak az is lejön ,hogy bejön a barátnőmnek lehet,hogy csak azt hiszi,hogy valami furcsa van az arcán vagy nem tudom...:'D A fiú nem egy Casanova,nem túl bátor ő is inkább ez a félénkebb,komplexusokkal küzdő típushoz tartozik.
A lényeg annyi lenne,hogy valahogy a fiú tudtára kéne adni,hogy a barátnőm szereti őt.A barátnőm ebben benne is van,mivel ő félénk ,ő maga nem akarja elmondani,de ha más mondja el a pasinak az úgy jó.(tini logika :D). Szóval hogyan lehetne a tudtára adni,anélkül,hogy odamennénk hozzá és elmondanánk neki. Gondolkodtunk már a graffitis módszeren ,de mivel a legjobb barátnőm ezt is ellenezte,ez a terv is befuccsolt...:D
Tudnátok valamit ajánlani?:)
Ja és ha a történetből nem esett volna le,a "szereplők" mind 16 évesek...:D
mert egyébként szeretem az ilyen félénk csajokat, meg aranyosak is, viszont egy srác legyen már határozott, még ha nem is az akkor se látszódjon rajta, hogy mindjárt beszarik egy lány közelében. ha össze is jönnek nem fognak valami nagy dumapartikat csapni :D és hamar megunják egymást, de ne így legyen
A BL-t pedig az a Barca nyeri meg :D
zóna pocok hiú ábrándokat kergetsz.:P
Hmm,nem mondanám,hogy nem vagyok belevaló,de a neten ismeretlenekkel nem szoktam közelebbi kapcsolatba kerülni...:D
Amúgy visszatérhetnénk az eredeti témához?:) Van valaki más aki BÁRMILYEN hasznos tanáccsal tudna szolgáltatni?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!