Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudnátok valami tippel szolgál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok valami tippel szolgáltatni? :D

Figyelt kérdés

Sziasztok!:D

Na szóval arról lenne szó,hogy van a legjobb barátnőm ,aki nagyon szerelmes egy fiúba,de gyáva, nem meri neki elmondani,csak szemezgetnek.Na de ebből nem biztos,hogy a srácnak az is lejön ,hogy bejön a barátnőmnek lehet,hogy csak azt hiszi,hogy valami furcsa van az arcán vagy nem tudom...:'D A fiú nem egy Casanova,nem túl bátor ő is inkább ez a félénkebb,komplexusokkal küzdő típushoz tartozik.

A lényeg annyi lenne,hogy valahogy a fiú tudtára kéne adni,hogy a barátnőm szereti őt.A barátnőm ebben benne is van,mivel ő félénk ,ő maga nem akarja elmondani,de ha más mondja el a pasinak az úgy jó.(tini logika :D). Szóval hogyan lehetne a tudtára adni,anélkül,hogy odamennénk hozzá és elmondanánk neki. Gondolkodtunk már a graffitis módszeren ,de mivel a legjobb barátnőm ezt is ellenezte,ez a terv is befuccsolt...:D

Tudnátok valamit ajánlani?:)

Ja és ha a történetből nem esett volna le,a "szereplők" mind 16 évesek...:D

2012. febr. 19. 16:05
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy a legokosabb dolog az lenne,de olyan kis gyámoltalan és félénk,abban biztos vagyok,hogy egyhamar nem is fog változni.:S
2012. febr. 19. 16:15
 12/33 anonim ***** válasza:

Szia! A barátnődnek lehet hogy másképp is ki kellene mutatnia az érdeklődését. Pl. rámosolyog,rákacsint

Bár egyszer az én barátnőm is volt ilyen helyzetben. Ő ráírt a fiúra chaten és egy pár alkalom után ott elmondta neki. Vagy le lehetne írni papírra, hogy I love *fiú neve* és betenni egy könyvbe majd a barátnőd emegy a fiú előtt és 'véletlenül' kiejti.

xDD ennél jobb ötlet most nem jutott eszembe de azért szurkolok,hogy sikerüljön :)

Pusszi: Jessina

2012. febr. 19. 16:15
 13/33 A kérdező kommentje:
Köszi Jessina!:) Majd megpróbálok valamit kieszelni...:) Tudom nem az én dolgom,nem is önszántamból avatkoztam bele hanem a barinőm kérte,ebből is látszik mennyire félénk.:/ De nem hiszem,hogy két félénk ember nem jöhet össze egymással:)
2012. febr. 19. 16:17
 14/33 A kérdező kommentje:
Jah a Barcásoknak üzenem,hogy ne rontsák itt a levegőt,mert RMA A LEGJOBB!:P:D Hala Madrid!
2012. febr. 19. 16:18
 15/33 anonim ***** válasza:
barátnőd mellé egy határozottab srác kéne amúgy
 16/33 anonim ***** válasza:
11%
mit Real, az is csapat? :D
 17/33 anonim ***** válasza:
Én tuti oda mennék a te helyedben és elmondanám hogy tetszel a barátnőmnek vagy ir egy levelet és te adod oda!
2012. febr. 19. 16:19
 18/33 anonim ***** válasza:
Én is ezt írtam, hogy két félénk nem egymáshoz való :(
2012. febr. 19. 16:22
 19/33 A kérdező kommentje:

Nem akarja a barátnőm,hogy szemtől-szembe elmondjam...:/ A leveles dolgot pedig túl egyszerűnek vélte...:D Szóval még mindig nem leltem megoldásra...:D

Jah és persze,hogy egy csapat,méghozzá a legeslegjobb!:D

2012. febr. 19. 16:22
 20/33 A kérdező kommentje:
Én nem értek azzal egyet,hogy két félénk nem illik össze.Persze valószínűleg nehezebb a dolguk,de így is sikeres lehet egy kapcsolat,csak a lökést kell megadni nekik,és én most éppen ezen vagyok.:D
2012. febr. 19. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!