Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most mi bajom is van?

Figyelt kérdés

6 éve vagyok a párommal!2 éve voltunk együtt mikor megtudtam h terhes vagyok!Előtte szakitani akartam vele másik férfi miatt!Végül együtt maradtunk!

Az a gondom hogy az a férfi aki miatt szakitani akartunk,még mindig szeretne velem lenni meg én is vele!Most nem tudom mit csináljak találkozunk néha meg hiányzik is!Sokat beszélünk mostanában telefonon sms.stb!

Neki is van b.nője!Meg nekem is itt a párom meg a gyerkőc is!

A férfivel 3 évig nem is kerestük egymást csak most az utóbbi 2 évebn keztük el egymás társaságát keresni!

Nem tudom mit csináljak!A párom elég messze melózik és igy csak hétvégén van itthon de ha nincs velem hiányzik!Szeretem vagy nem ,nem tudom!Most mi bajom is van akkor?Mit csináljak?

26/N

2012. febr. 19. 14:42
 1/5 anonim ***** válasza:

..maradj a párodnál ha szereted öt..

..ha két éve barátkoztok,akkor maradjatok továbbra is

barátok..

2012. febr. 19. 14:46
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Gondolj egy kicsit másra is! És becsüld meg a férjedet! Akkor kellett volna gondolkoznod, mielőtt felcsináltattad magad. Nem most tönkretenni a párod és a gyermeked életét!
2012. febr. 19. 14:53
 3/5 anonim ***** válasza:

" Szeretem vagy nem ,nem tudom! " ezt csak te tudod eldönteni, de ezen mulik hogy mit kéne tenned. Ha szereted, akkor maradj vele, és szeresd. Ha nem szereted , akkor ne áldozd fel a lehetöséget .

35/F

2012. febr. 19. 14:53
 4/5 A kérdező kommentje:

Gondoltam hogy be fogja valaki irni ezt a felcsináltattad magad mondatot!

A másik két hasznos válaszolónak köszönöm!

2012. febr. 19. 14:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Ami igaz (amit leírtál,abból ez szűrhető le), az ne fájjon! És elnézést kérek, ha megsértettem a lelki világodat! Ha akarod csináld, hagyd el a férjedet, ha szerinted így a jó! Én csak arra szerettem volna kilyukadni, hogy SZERINTEM ne szakítsd el az apát a gyerekétől és fordítva a te gyengeséged miatt. Vagy ha te lemondasz a gyermekedről ez miatt, hát egészségedre!
2012. febr. 19. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!