Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti láttok esélyt rá, hogy újra tudnánk kezdni a kapcsolatot?
Az az igazság,hogy mindent én rontottam el.Nem szépítek semmit:lassanként bejött egy új kapcsolat az életembe,és ezért otthagytam a barátomat.(Noha nagyon-nagyon nehezen)Rettenetesen megbántam,ennyire még soha semmit,és csak rosszabbítja a dolgot,hogy az exem szívfájdalom nélkül békülne,ha arról van szó.Ez mindig azt juttatja eszembe,hogy mennyivel jobb ember nálam,hogy még ezt is le tudná nyelni,és ilyenkor nagyon gyűlölöm magam.Tudom,ha újra összejönnénk,boldog lennék ugyan,hogy megint velem van,de utálnám az érzést,amit az váltana ki,hogy a barátomnak viselnie kéne azt a súlyt,hogy egyszer elcsábultam..
Fogalmam sincs,mit tegyek.Bárcsak ne történt volna meg ez az egész,soha nem ismertem nagyszerűbb embert a volt barátomnál,mindenkinél nagyobbra tartom,és azért különösen nehéz ez a helyzet,mert én se,és ő sem egy átlagos figura.Tényleg,kérlek szépen titeket,adjatok tanácsot,mert ez az állandó sóvárgás utána már teljesen kikészít!
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!