Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért néz sokszor a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz sokszor a párom hülyének?

Figyelt kérdés
Sokszor olyan alapvető dolgokat elmagyaráz. Meg kérdezek valamit, amit nem tudhat mindenki, és a válasza, hogy persze. Mintha ezt mindenki tudná. Normális válaszokat légyszi. Nem vagyok hülye mielőtt ezt írnátok.
2012. febr. 18. 20:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kérhetek egy-egy példát az alapvető dologra, és arra amit nem tudhat mindenki?
2012. febr. 18. 20:33
 12/19 anonim ***** válasza:

Megkérdezel valami alapvetőt,amit nem tudhat mindenki.

De ő tudja.Te meg nem.

Érdekes

2012. febr. 18. 20:33
 13/19 anonim ***** válasza:
Én már kezedm elvesziteni a fonalat.
2012. febr. 18. 20:34
 14/19 anonim ***** válasza:
Mond neki, hogy be*a*h*t*a mert a nőket úgysem fogja megérteni :)
2012. febr. 18. 20:35
 15/19 Shai-Hulud ***** válasza:
MERT HAGYOD!!!
2012. febr. 18. 20:38
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem hagyom, és nem is szoktam olyat kérdezni. Mikor mond valami olyasmit rögtön kérdem, hogy miért néz hülyének. Erre ő hogy nem né hülyének. Nem nagy dolgok, inkább sok kis apróság.
2012. febr. 18. 20:46
 17/19 A kérdező kommentje:
Pl. Megkérdeztem h tudja-e hogy mi az a vombat? Szerintem nagyon sokan nem tudják. És erre mondta, hogy persze, hogy tudja. Másik példa, repülő indulását néztük, ami holnap indul, és be lehet állítani dolgokat (járatszám,honnan indul, stb.) És be lehetett állítani, hogy tegnapi, mai, vagy holnapi indulás. És mondta, hogy a holnapira menjek rá. Mintha nem tudnám. De ez csak 1-1 a sok közül.
2012. febr. 18. 20:48
 18/19 anonim ***** válasza:
És mit mondott mi az a vombat? Mert én is csak annyit tudok hogy állat, talán valami rágcsáló.
2012. febr. 18. 21:05
 19/19 anonim ***** válasza:
Régebben mikor már főtt nagyon a fejem a méregtől mindig azt válaszoltam a kis tudor barátomnak, hogy :"Az okosnak jól áll a hülyéskedés, a hülyének nem áll jól az okoskodás!!! Úgyhogy inkább maradj csendben, ha csak okoskodni tudsz." Ő is ezt csinálta. Nem tudtam pl, hogy hová van elrakva egy csavarhúzó, ő már úgy kezdte magyarázni, mintha én valami szellemi fogyatékos kisgyerek lennék, ő meg egyetemi docens...
2012. febr. 18. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!