Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy barátom kb 15 hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy barátom kb 15 hónapja de még van valaki messze aki szeret engem? Kit válasszak? Olvasd lent!

Figyelt kérdés

Én már az elején is szerettem, a Pesti fiút, még mikor csak 3 hónapja jártunk(az itteni barátommal), és megismertem belé szerettem és aki itt van mellettem őt is szeretem de jobban vágyódom a Pestihez, de néha bunkó velem, de az itteni barátom meg szeret. De az itteni barátom meg sajnálom mert ha kiderülnek dolgok megszakad a szívem h szenvedni látom:(!!!! Mit tegyek??? Nem tudom elhagyni egyiket sem:(!!!! Kettő egyszerre meg nem lehet. Ha pedig mind kettővel szakítanák elveszteném egy részem

:(!!!!! Kérem valaki segítsen!!!!!!!

2009. jún. 4. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az otthonit. Közelebb van hozzád, nem tapló veled, szeret téged, ismer téged.

Úgy vettem ki a szavaidból, hogy a másikkal nem jársz... Vagy egyszerre két srácot szédítesz? :O

A pestit hanyagold. Bár a legtisztább az lenne, ha ezek után egyikükkel se bizalmaskodnál... :(

2009. jún. 4. 20:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Háát, ez eléggé húzós helyzet.:S Viszont fedd figyelembe azt is, hogy ha a pesti srácot választanád, talán nem is tudnál olyan sokat együtt lenni vele... szóval ez egy amolyan távkapcsolat lenne és az sem túl jó.
2009. jún. 4. 20:50
 3/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm :) végre olyan emberekkel is találkozok akik nem csesznek le pedig lekellene! Sajnálom hogy ilyen vagyok nem tehetek róla benne van a véremben:( apum is nagy nőcsábász volt. Sajnos kell nekem hogy több helyről jöjjön az az érzés h szeretnek.
2009. jún. 4. 21:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia

Szerintem azt hagyd el amelyikell sajnàlatbol vagy.

A màsikat tartsd meg:)

2009. jún. 5. 01:56
 5/5 A kérdező kommentje:
okés köszönöm!!!!! :)
2009. jún. 6. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!