Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Legjobb barátom aki lány. Többet is ki lehet hozni ebből? .
Figyelt kérdés
6 hónapja ismerem őt, nagyon jóba vagyunk, mint barát.. Állandóan ölelget, és nagyon jókat beszélgetünk -10 fokban is órákig.. De én úgy érzem többet is szeretnék kihozni a dologból, ezért néhány nappal ezelőtt megcsókoltam.. ő átölelt, lehülyézett(viccből) és azt mondta hogy barátok vagyunk, nem akar ezzel átverni és hogy neki most nem kell kapcsolat, mert jó neki most egyedül.. de én nagyon szeretném őt megkapni! Akár egy életre! beszélgetésünk közben több csók is volt, egyet ő is adott. De barátként tekint rám.. Az lenne a kérdésem hogy ebből a dologból később lehetne több is mint barátság? (elég jól ismerjük egymást) és kezdem túlságosan megszeretni. 18/F2012. febr. 18. 16:14
11/16 A kérdező kommentje:
Nehéz eset az ilyen.. ahogy bárki más mondaná: az idő mindent megold
2012. febr. 19. 21:44
12/16 A kérdező kommentje:
Remélem ezt is
2012. febr. 19. 21:44
13/16 anonim válasza:
nekem három évig volt egy barátom. mindig tudtunk miről beszélni, megértettük egymást, viccelődtünk, segítettünk. nekem ő a legjobb barátom. aztán az után a három év után egyszer csak véletlenül kimondta hogy szeret. meg is lepődtem rendesen, aztán elmosolyodtam és mondtam hogy én is. soha nem volt semmi galiba ebből. hisz tudtuk mit várhatunk egymástól, ismertük egymást. szerintem ha olyan jó a barátságotok, nem lesz belőle semmi baj. nekem sincs már 2 éve. persze mindkét döntés mellett lehetne érvelni. de te tudod hogy mi is van veletek.
14/16 A kérdező kommentje:
Igen, a lényeg, hogy barátként tekintünk egymásra.. még most... Az igazság hogy nem nagyon hiszek a fiú-lány nagyon nagyon közeli barátságban.. mert egy idő után az egyik fél többet fog érezni, mint pl. a te esetedben. De hát persze majd kiforrja magát. VOLT nagyon jó barátom aki lány, vele már fél éve nem találkoztam.. nagy barát az ilyen
2012. febr. 21. 07:33
15/16 nikki69 válasza:
én vagyok az a lány. És már több mint 10 hónapja együtt vagyunk. :)
A barátságunkat féltettem, vagy talán nem voltam felkészülve még erre?...Vagy mindkettő? Mindkettő..ez már biztos.
De mára már felkészültem! :)
És a legjobb barátom is megmaradt.... :)
16/16 A kérdező kommentje:
Talán mindkettő, nem tudom. Azt tudom, hogy érdemes volt várnom rád. Rátaláltam a szerelemre, és még a legjobb barátom is vagy. :)
2013. ápr. 11. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!