Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudod hogy a barátod éves fordulóra ajándékokkal fog elhalmozni, de te még kb. egy csokit se tudsz venni neki mit tennél?
Egy olyan napot meg tudnál szervezni, hogy együtt legyetek egész nap? Persze séta, otthon filmnézés... stb. :) Ez aranyosabb tud lenni.
Akár meg is beszélhetnéd vele, hogy neked nem kellenek ajándékok, mert nem erről szólna az az egy nap. Meg neked nem fontosak stb. Sokkal jobb lenne például egy olyan nap, amit említettem. Ha megváltoztatná a tervét és tényleg ezt a "egész nap együtt vagyunk napot" választja, akkor is lehet fog venni valamit, de nem fog eléd állni, hogy tessék ezt meg ezt vettem, és utána főleg nem fog ott állni, hogy na te mit adsz...
De ami most jutott eszembe: nem tudom hány évesek vagytok, de szerintem egy év után már éltek nemi életet. Ha ad valami ajándékot, mondd, hogy az enyémre estig várnod kell (ha a fülébe súgod érzékien, tuti csak az estét fogja várni ;) ). Kikötözés stb, de nem hiszem, hogy ilyeneket le kellene írnom.
Remélem segítettem.
Akkor vonatkoztass el attól, hogy te SOKAT kapsz. Igaz, hogy lány vagyok, de szerintem egy kisebb dolognak, amitől úgy érezheted, hogy mindig veled van az, akit szeretsz, tud aranyosabb is lenni.
Ha kétezer (vagy kicsit több) forintot össze tudnál szedni addigra valahogy (kisebb spórolásokkal), akkor ez kivitelezhető. Nem kell a tízezer forintosat választanod. Lehet kicsit gyerekes, de aranyos.
geocaching.hu
ez egy ingyenes játék ahol gps adatok alapján meg kell találnotok egy jól elrejtett dobozt, legtöbbször vinnetek kell valami kis vackot, mert a dobozban levő ajándék helyére kell tennetek(bár nem kötelező).élvezetes és szép helyeket lehet alatta bejárni:)
10:30 Szerintem ezt fogom csinálni,csak mi legyen az az apróság? Csokik,sütik,képek...Számtalan volt.Valami ötlet ezeken kívül?
10:31 Már van ilyenünk...De továbbra is köszönöm az ötleteket!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!