Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Orvendjek, hogy vele lehetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orvendjek, hogy vele lehetek vagy inkabb hagyjam el?

Figyelt kérdés
a baratom nem szeret engem...en viszont szeretem ot..
2009. jún. 4. 16:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha már semmi esély nincs a kapcsolatotok újraélesztésére,akkor szeintem jobb,ha szakítotok.Én is jártam ebben a cipőben,tudom,hogy most mit érzel.

2009. jún. 4. 16:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
akkor miért jár veled ha nem szeret? szánalomból?... hát szerintem szakíts vele akkor. ha nem szeret nincs értelme.
2009. jún. 4. 16:42
 3/6 A kérdező kommentje:
szakitottunk par honapja...de most visszajott ,de erzem ,hogy nem szeret..
2009. jún. 4. 16:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Előszöris kérdezd meg tőle, hogy tényleg nem szeret-e. Ha nem, akkor szakíts vele, felesleges mellette pazarolni az idődet, ki tudja, lehet nemsokára jön valaki, akivel igazán összeilletek, és akkor nem lenne jó, ha ott lenne a barátod...
2009. jún. 4. 16:51
 5/6 anonim ***** válasza:
hagyd el.
2009. jún. 4. 17:03
 6/6 anonim válasza:
Hagyd el. Nem éri meg a fárattságot, ha o nem szeret, kár belé energiát fektetned, csak kihasználna.
2009. jún. 4. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!