Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen egy normális-jó kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy normális-jó kapcsolat?

Figyelt kérdés

Az első kapcsolatomban vagyok már évek óta, 22 évesek vagyunk, de nem tudom normális-e az amilyen nekünk, hiszen nincs tapasztalatom. Ezért kérnék segítséget, hogy másoknak milyen.

Pl: sosem volt gond, hogy ki hova megy egyedül, de engem zavar ha nem tudom hol van egy délutánra, egy napra, és utólag megkérdezem hova tűnt.

Vagy, hogy ennyi idő után már nincs nagy szerelem, csupa kedveskedés és szép szó mint régen.Van, csak ritkán és nekem hiányzik, de ha ez normális nem szeretném túldramatizálni.

2012. febr. 17. 17:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem volt még ilyenben részem.
2012. febr. 17. 17:46
 2/9 anonim ***** válasza:

először is ott kezdődik, hogy....

Képesek leülni és mindent megbeszélni és nem a barátnőtől, havertól, meg a GYAKORIN kérnek tanácsokat!

Ergo nem csak egy pár hanem barátok is!

2012. febr. 17. 17:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Persze nyilván meg tudja ő mondani, hogy mi a normális :) Akkora élettapasztalatunk van.. :) Amit szeretnénk mindent meg tudunk beszélni.
2012. febr. 17. 17:49
 4/9 anonim válasza:

Húha, elég fúrcsa eset, egy normális jó kapcsolatban természetesen ebben a korban nagy szerepet játszik a szex és az, hogy mit érzel iránta. Érzel még iránta valamit?

Találkozol vele még mindíg megdobogtatja szíved? Egy jó kapcsolatban létfontosságú a boldogság és az izgalom.

Ha már nem szereted ne eröltesd magadra, csak rosszat tesz az érzéseidnek.

2012. febr. 17. 17:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Persze, hogy szeretem még, különben nem lennék vele, csak nem tudom milyen a "normális".
2012. febr. 17. 17:51
 6/9 anonim válasza:
Az előző: ha boldog vagy akkor nyúgodt lehetsz.
2012. febr. 17. 17:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Ebben nyugodt vagyok. Csak nem akarom hülyeséggel elrontani :) Egy természetes dolgot megszólni és hasonlók, mert túlságosan ragaszkodom hozzá és ha amit fent írtam két dolgot az elvileg normális, másnál is így van, akkor elfogadom :) de mivel nem volt más kapcsolatom így nem tudom.
2012. febr. 17. 17:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát nem ideális, ha azt írod, hogy "nincs meg a nagy szerelem", meg nem udvarolgatjátok úgy körbe egymást...egyik barátnőm 6 éve van a párjával, és a mai napig olyanok, mint fél és után.

20/l

2012. febr. 17. 18:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Örülnék még más véleményeknek is.
2012. febr. 17. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!