Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne ha ezt írnék neki?
Figyelt kérdés
Van egy lány a suliba tavaly óta tetszem neki, de nem igazán érdekelt, mindig másodként kezeltem és sajnos hülyítettem is nem is kevésszer(mármint törődtem vele egy kicsit és otthagytam), és más lányokkal foglalkoztam, az utóbbi időbe viszont képtelen vagyok rajta kívül másra gondolni, aszthiszem fülig beleestem, de ő már nem bízik bennem:(pedig tényleg nagyon megbántam amit csináltam, szerintetek az jó ötlet ha írok neki egy levelet amibe őszintén elmondom neki az igazságot(persze kicsit szolidabban), bocsánatot kérek tőle és azt is hogy nekem most ő az egyetlen?( szóba már próbáltam de képtelen vagyok neki végig mondani mert megőrülök érte és zavarba vagyok, pedig eddig ezzel se volt probléma)2009. jún. 4. 16:06
11/12 A kérdező kommentje:
Igen sajnos a 2dik komentálónak volt igaza, ez a hajó elúszott, de asszem vele a szívem is:(áhh:(
2009. jún. 5. 19:25
12/12 anonim válasza:
Bocsi,de szerintem nem fog hinni neked.
Ahogyan átverted,sajnos nem.
A lányok már csak ilyenek,érzékenyek ezért az tanácsolom hogy a jövőben jobban bánj a lányokkal,még azokkal is akik nem tetszenek de te tetszesz nekik. Csak finoman
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!