Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó ötlet lenne ha ezt írnék neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet lenne ha ezt írnék neki?

Figyelt kérdés
Van egy lány a suliba tavaly óta tetszem neki, de nem igazán érdekelt, mindig másodként kezeltem és sajnos hülyítettem is nem is kevésszer(mármint törődtem vele egy kicsit és otthagytam), és más lányokkal foglalkoztam, az utóbbi időbe viszont képtelen vagyok rajta kívül másra gondolni, aszthiszem fülig beleestem, de ő már nem bízik bennem:(pedig tényleg nagyon megbántam amit csináltam, szerintetek az jó ötlet ha írok neki egy levelet amibe őszintén elmondom neki az igazságot(persze kicsit szolidabban), bocsánatot kérek tőle és azt is hogy nekem most ő az egyetlen?( szóba már próbáltam de képtelen vagyok neki végig mondani mert megőrülök érte és zavarba vagyok, pedig eddig ezzel se volt probléma)
2009. jún. 4. 16:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
sztem jóötlet ...De ha már megirod akkor személyesen add át neki ...és nézz mélyen a szemébe mikor odaadod. sztem nem gáz :)
2009. jún. 4. 16:11
 2/12 anonim ***** válasza:
28%
Ez a hajó már elment. Akadj le róla... Főleg, hogy meg is bántottad. Mégis mit vársz? Hogy a nyakadba ugrik az ötlettől? Előbb kellett volna gondolkodni...
2009. jún. 4. 16:11
 3/12 anonim ***** válasza:
76%

Ne habozz, cselekedj! :)

Azt hiszem, mindent megadtam volna azért, hogy ilyen levelet kapjak attól a sráctól, aki velem játszott el hasonlót, míg én teljesen oda voltam érte, és róla is ezt hittem. :)

2009. jún. 4. 16:59
 4/12 anonim ***** válasza:
55%

Mindenképp mondd el neki, sose tudhatod! Veszíteni nem veszíthetsz, az biztos, max. nemet mond, és akkor ugyanott vagy mint most, de legalább tudod, hogy nem kellessz neki, és nyugodt szívvel továbbléphetsz.

Én mondjuk lány vagyok, de régen mikor kb. 13 éves voltam, volt egy fiú, aki nagyon tetszett, de nem mertem felé közelíteni (mert egy ostoba nyuszi voltam, pedig neki is tetszettem), aztán elköltöztek egy más városba... évekig bántam utána a butaságomat, sose tudtam meg, mi lehetett volna, ha...:(

2009. jún. 4. 17:05
 5/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) igen, képzeld rájöttem hogy én is hogy elba**tam.de nagyon tetszik a csaj és megpróbálom.mondjuk kíváncsi vagyok lány vagy vagy fiú? vagy veled is törtnét már ilyesmi? nem akarok bunkó leni csak kíváncsi vagyok hogy tapasztalatból írtad e vagy nem?ha meg igen akor adhatnál ezen kívül valami hasznosabb tanácsot is:)
2009. jún. 4. 17:41
 6/12 A kérdező kommentje:
a 3dik válaszolót már most megkedveltem:$:D
2009. jún. 4. 17:42
 7/12 A kérdező kommentje:
a 2dik válaszolónak meg igaza van,próba szerencse, remélem a 2 dik, a 4 diknek is köszi:)
2009. jún. 4. 17:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Jó az ötlet, de nem lehetne inkább szóban? Esetleg suli után hazakísérni? Mert írni sok mindent lehet, de az őszinte tekintet nem adja vissza a papir. Még a végén azt hinné, hogy újra átvered. De ha látja az őszinte érzéseid lehet könnyebben enyhül.
2009. jún. 4. 20:58
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha megkedveltél, akkor pontozd a válaszom :P

Najó, csak viccelődöm.

Szóval ha semmi esetre sem tudod összeszedni a bátorságod, hogy szóban mondd el, amit szeretnél, jó ötlet a levél, de tényleg miért ne próbálhatnád elmondani szóban? Az még hatásosabb lenne, akár úgy is, hogy látja rajtad, hogy küzdesz a szavakkal. :)

De mondjuk az én habitusom tök más, mint más lányoké, erre már rájöttem... :)

2009. jún. 4. 21:06
 10/12 A kérdező kommentje:
köszi mindenki!pontoztam a válaszaid;) de csak mert megérdemled:D
2009. jún. 4. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!