Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mit reagálnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit reagálnátok, ha a pasitok ilyet mondana? Okkal aggódom?

Figyelt kérdés

2 éve szakított velem a barátom mert 1 csaj bekavart a hazugságaival. Később összejött vele, de aztán kiderült minden hogy milyen a csaj, és akkor szakított vele.

Nemrég újra beszéltünk, találkoztunk és most megint járunk.

De a barátom azt mondta hogy külsőleg jobban tetszik neki a másik lány. Erre persze megbántódtam de azt mondta hogy belsőleg viszont én tetszek neki jobban és hogy vele már nem beszél szinte soha és nem érdekli, ezzel szemben én igen.

Okkal aggódok? Egyszer már elhagyott miatta. Igaz hogy megváltozott a helyzet és kiderültek a hazugságok, de nem tudom mit higgyek.

Tényleg lehetséges hogy ennyi idő után engem szeressen és ne érdekelje a másik?

2012. febr. 16. 21:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem okkal aggódsz. Nekem nem kellene olyan pasi, akinek valaki más jobban tetszik.
2012. febr. 16. 21:50
 12/20 anonim ***** válasza:
54%

Nézd, ez szerintem nem egyszerűsíthető le ennyire, hogy csak pótlék lennél.

Tényleg elég bunkó megnyilvánulás volt tőle, hogy a másik csaj szebb. El nem tudom képzelni, hogy ezt miért mondta... Miért jött elő egyáltalán...

De azért nem kell annyira felfújni. Mindíg van egy szebb. Akár férfiről van szó akár nőről. Lehet, hogy a szerelem elvakít egyeseket és a saját barátnőjüket látják a legszebbnek, de ott szerintem csak pusztán az az oka, hogy annyira be van tellve az adott illetővel, hogy észre sem vesz mást. Ha reálisan gondolkodunk, biztosn van nálad is szebb lány. Persze nem támadásként vagy bántásként mondom.

Ilyen nézőpontból nézve a srác csak elmondta az igazat. Persze ettől még bunkó volt és joggal sértődtél meg. Ilyet nem illik mondani.

Viszont ha annak ellenére, hogy a másik csaj szebb, mégis visszament hozzád, ez azért szerintem jelent valamit. Legalábbis kéne, hogy jelentsen valamit.

Bár ennyiből szinte lehetetlen levonni a következtetést, de szerintem azért csak jelentesz neki valamit...

21F

2012. febr. 16. 21:56
 13/20 anonim ***** válasza:
Persze mindig van szebb, de ilyet akkor sem mondok a szerelmemnek.
2012. febr. 16. 22:03
 14/20 anonim válasza:
Szerintem nem szeret. Rossz ezt mondani és neked megtenni, de hagyd el... Mindig lesznek szebb lányok, és mindig azzal mentegetőzik majd, bocsi, a belsőt tök szuper meg minden, de neki hatalmasak voltak a mellei... Hülyeség. Az ilyen egy debil...
2012. febr. 16. 22:04
 15/20 A kérdező kommentje:
nekem nagyobbak a melleim mint a másik lánynak...
2012. febr. 16. 22:08
 16/20 anonim ***** válasza:

Fúúh, úgy látom sokaknak fáj az igazság. Szépen lepontoztak.

Kérdező, az nem jelent semmit, hogy nagyobb a melled.

21F

2012. febr. 16. 22:21
 17/20 A kérdező kommentje:

tudom, mert ezt is mondta, hogy neki a kisebb mell jobban bejön :/ de ettől még elégedett vagyok velük, mert nem lógnak.

csak nem esett valami jól. arra is gondoltam hogy lehet hogy úgy értette hogy nem a külső a legfontosabb, de akkor elég durván fejezte ki.

de az mondjuk igaz hogy a másik lánnyal nem beszél mert egy közös ismerősünk mondta hogy őrülten gyűlölködik rám emiatt,hogy nem ír vissza neki soha mi meg összejöttünk.

2012. febr. 16. 22:28
 18/20 anonim ***** válasza:
Utolsó,tőlem zöld kezet kaptál! :) Szerintem ezt a srácot hanyagold...Egyrészről még ha tényleg szebb is a másik csaj,akkor se mondjon neked ilyet, másrészről, ha ennyi kétely van benned, akkor ennek nincs sok értelme.
2012. febr. 16. 22:28
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem csak az a gond, hogy a másik lányt szebbnek tartja, és ezt még az arcodba is vágja.

De könyörgöm, egy kép miatt szakított veled! Inkább hitt más szavában, mint a tiédben, és ott hagyott gyorsan egy szerinte szebb lányért.

Mit keresel még mellette?! Várod, hogy mikor aláz meg újra?

2012. febr. 16. 22:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Az ilyen kapcsolatok általában másodszor sem fognak működni, újra és újra felfog benned jönni hogy egyszer már otthagyott valakiért :/ Legalábbis velem ezvolt...
2012. febr. 16. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!