Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem merek csókolózni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem merek csókolózni?

Figyelt kérdés

16éves fiú vagyok, eléggé önkritikus típus.

Sok barátnőm volt már, de közülük csak 1-el csókolóztam, azt is csak egyszer.! Mondanom sem kell meddig tartottak a kapcsolataim..! Mostani barátnőmmel nem akarok úgy járni mint eddig voltam, (szerencsére még friss kapcsolat) tehát nem akarok egy ilyen hülyeség miatt szakítást.! Szeretjük egymást és túl szeretném tenni magam a hülyeségemen. Mit tegyek?

2012. febr. 16. 14:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Mitől félsz, Hogy nem jól csókolsz?
2012. febr. 16. 14:31
 2/7 anonim ***** válasza:
miért nem mersz csókolózni? undorodsz a másiktól? (nem a személyétől, hanem a nyálcserétől) vagy nem mered kinyitni a szádat a másik előtt?
2012. febr. 16. 14:32
 3/7 A kérdező kommentje:
nemm erről van szó. Meg akarom tennni de nemmerem. És nemtudom az okát.. Igazából nincs is oka.! Csak nemmmerem..ennyi.
2012. febr. 16. 14:35
 4/7 anonim ***** válasza:

hát, vagy találsz egy olyan lányt, akit meg mersz majd csókolni

vagy egyszerűen "vedd rá" magad, ha akarod ha nem és akor meglátod, h jólesz-e

amúgy valahol csak attól félsz h nem csinálod jól szerintem, de gondolj arra h nem lehet rossz vége, ha nem csókolod meg azért hagy ott ha esetleg rosszul (amit nem hiszek, mert az adja majd magát)akor meg azért, nincs mit veszteni

2012. febr. 16. 14:41
 5/7 A kérdező kommentje:
hát valamit muszáj lessz csinálni.. De utolsóna igaza van, ha nem tesze meg akkor azért lesz vége... Na valahogy ráveszem magamm.. Köszi..
2012. febr. 16. 14:51
 6/7 Xaba89 ***** válasza:
az egyik haveromnak is ilyen gondja volt de neki komoly oka volt. Egy buliba egy nagyon beepet csajjal smarolt es egyszer csak jott Vuk. Atom durva volt a havernek azota meg nem volt csaja:))
2012. febr. 18. 15:00
 7/7 A kérdező kommentje:
áÚcs :D
2012. febr. 18. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!