Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy szerelem aztán barátság és a vége újra szerelem?
érdekes dolog ez biztos.
De én azt mondom, hogy ha igazán szerelmes beléd, akkor egyszerűen eszébe sem jut a szakítás.
Persze valami érzés biztos van még, ha azán mégis, de hidd el az nem az igaz szerelem.
Együtt voltam a barátnőmmel közel 4 hónapig de nem feküdtünk le mert én valamiért nem tartottam fontosnak a szexet,emiatt szakított velem talált magának új fiút,azóta eltelt 4 hónap és múlthéten újra találkoztunk mivel jóba maradtunk és tudtam,hogy mi miatt ment szét a kapcsolatunk,de úgy érzem,hogy ő is és én is megint barátságnál picit többet érzünk egymás iránt,lehet később megbeszéljük,hogy ki mit rontott el és újrakezdjük 4 hónap után
19/F
Minden előfordulhat manapság minden!
Együtt voltatok, de nem volt beléd szerelmes , elgondolkodott rájött hogy húú valami nem jó, vagy túl gyors, vagy igazábol vannak akiknek halvány fogalmuk sincs arról h mit éreznek, és ahhoz h rájöjjenek h mit éreznek ahhoz néha el kell veszíteni a másikat...amikor valaki nincs, noss..olyankor lehet érezni a hiányát.
Amíg melletted van és megtesz neked mindent , egyidő után természetesnek tűnik és nem érzed a bizsergést, és amikor szétválnak ezek lehetnek sima haverok is, 2 srác is akik haverok, és rájönnek h mennyire egyedül maradtak, mikor nincs a másik.....
és rájön pl. a lány h úristen, nagyon hiányzik, és kell nekem, és úristen mit tettem.......
27/f
Hát jah utolsó igazat mond,én is csak akkor jöttem rá milyen nélküle lenni mikor szakítottunk :'((
Azóta eltelt 3 hónap de még mindig naponta 10X eszembe jut,a jó viszony megmaradt,még nem találkoztunk de majd megbeszéltük,hogy elmegyünk sok felé ha kijön a jóidő!
Vidámpark ,buli,aquapark
Igazából a lánynak van új fiúja de szerintem ha szakított velem ha nem én akkor is pár hónap múlva értékesebb leszek számára mint az új fiúja :)
Nálunk a párommal ez úgy volt,hogy 2 évig barátok voltunk,aztán összejöttünk,másfél év után vége lett,aztán 1 évig haverok voltunk,és most január 17.-én megint összejöttünk.1 évvel ezelőtt én szakítottam vele,mert nem voltam biztos magamban,kicsit megijedtem,mert "túl komolynak" tűnt,akkori fejjel.Most már kicsit felnőttem és máshogy látom a dolgokat.
Egy szóval: szerintem van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!