Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? (szerelem? )
Figyelt kérdés
Egy fiú osztálytársam a következőket csinálja: Gyakran keresi a társaságomat, sokat dumál nekem magáról, a barátnőimmel is összebarátkozott, mindenféle laza szövegekkel jön oda hozzánk, kicsit szórakozott is, felvettem MSN-re még korábban,és ott néha tök jól elbeszélgettem vele, meg ha valsmi problémája van iskolával kapcsolatban,mindig tőlem kér segítságet, barátságos velem,mindig köszön,és úgy jófej szokott érdeklődni irántam. Talán tetszem neki,vagy miért csinálja ezt?2012. febr. 15. 09:06
1/4 anonim válasza:
Nem, nem tetszel neki, sőt egyenesen utál...
Ráadásul terhes vagy
2/4 anonim válasza:
Valami hasonló van velem is... szerintem pont hogy a tetszés határán van veled de nem tudja eldönteni hogy kérdezze e meg vagy jobb ha barátok vagytok... talán fél megkérdezni a járást mert ha nem jönne össze úgy már utána nem lenne ugyan az a helyzet mint most érted? :)
3/4 A kérdező kommentje:
Értem! Nekem amúgy tetszik a fiú,én szívesen járnék vele,hogy mondja m el neki?
Neked is bejön az a fiú akivel dolgod van? Te hogy akarod a tudtára adni? Segíts!
2012. febr. 15. 17:25
4/4 anonim válasza:
Én már elmondtam neki mit érzek, a vége az lett hogy maradtuk barátok... Én úgy gondolom ha nem vágok bele nem tudom meg mi lesz a vége ezért egy nap, megkértem hogy beszélgessünk de, komoly dolgokról. Elmondtam neki hogy már régebb óta tetszik és hogy, nem akarná e megpróbálni velem... ám ebből az jött ki hogy ő neki már2 éve más tetszik......... de te ne félj ettől csak próbáld meg... azt fogod bánni ha soha nem voltmerszed megtenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!