Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírjak vagy ne, mi lenne a legjobb?
van egy lány aki nagyon bejön.ma randiztunk. azt mondta hogy összejönne velem, csak az a gond hogy volt egy pasija, akitől nem várt terhessége volt, csak elment a babája. azt mondta hogy ha kiheveri akkor lehet róla szó. azt akarnám megkérdezni, hogy mennyi idő kb, hogy érzi, mennyi idő alatt tudná feldolgozni. ez a dolog nem mai eset (terhesség), és nem tudom hogy várjak rá vagy sem. vagy szerintetek gerinctelen lenne hogy ha bár tudom hogy járna velem meg minden, de úgy nem várnák rá, hanem megpróbálnák mással is összejönni.ha összejövök egy másik lánnyal akkor persze nem fogom etetni, nem akarok két kanalat tartani a levesbe. ha meg nem sikerül addig kapcsolatot létesíteni akkor meg összejönnék vele. nem tudom mit tegyek. lányok ti mit szólnátok ha a lány helyében lennétek, és fiuk ti meg abba hogy mit tennétek? am meg ráírjak, hogy kb mennyi idő míg feldolgozza?
(bcs a rossz fogalmazásért de már nagyon fáradt vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!