Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tudom rakni a Rubik kockát. Ez bejön a lányoknak?
Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 18:30
11/26 anonim válasza:
A bábel tornyot is ki tudod rakni?Mert arra aztán buknaka csajok de nagyon.
12/26 anonim válasza:
Öö. ez itt nem társkereső...
Szóval a Rubik kockás történethez: ha a hátad mögött is ki tudod rakni vagy ilyesmi, az tényleg különleges. Az, hogy csak kirakod, nem nagy dolog... Én bírom, ha van valami egyedi és számomra csodált képessége a férfinak.
13/26 anonim válasza:
wow*-* de ügyes vaagy^^ persze,így egyből több az esélyed.:)
14/26 Shai-Hulud válasza:
Nem jó, túl széles, és rossz a fogása.
Ha be akarsz vágódni, olyat rakj ki, ami hosszabb, és henger alakú. Az jobban bejön...
15/26 anonim válasza:
Hah ki tudod rakni =-O tényleg? Nem mondod komolyan! Konkrétan lesz*rom
16/26 anonim válasza:
Hát nálam nem ad hozzá és nem is vesz el... Ez kb olyan kaliberű kérdés volt, mint "Szeretem a rántott húst, ez bejön a lányoknak?"
17/26 anonim válasza:
Esetleg ha felajánlod egy csajnak, hogy megtanítod kirakni, azzal bevágódhatsz.
18/26 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik, hogyha valaki úgy forgatja pl. hogy rá sem néz :D tök buli, és az intelligencia hányadosra is lehet következtetni belőle :D grat! tuti nem vagy hülye szóval nálam plusz pont :)
19/26 anonim válasza:
Fenét lehet az intelligencia hányadosra következtetni belőle! :DDDDDD
Ha nem tudnád LE VAN ÍRVA, hogy hogy kell kirakni. Tehát csak BE KELL GYAKOROLNI. Még hogy tudás kell hozzá. :DD
20/26 anonim válasza:
szted ebbe mennyi alfahím tulajdonságot közvetítesz nekik?:D
Semmit. De am egy mosolyt előcsalhatsz egy lányból ha kirakod nekik, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!