Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ribanc vagyok, mert miután a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ribanc vagyok, mert miután a barátom szakított velem, lett egy egyéjszakás kalandom. Ő meg menő, amiért minden héten mással csalt meg, hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Annyira nem értem, és miután elmondtam a barátnőimnek, kiröhögték a szitut, meg hogy mennyire szerencsétlen a srác.

Sosem volt egyéjszakás kapcsolatom, ez volt az első, ráadásul részeg sem voltam, gumival védekeztünk, stb. Tényleg ribanc vagyok?:)

2012. febr. 14. 16:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
ha tini vagy na akkor igen
2012. febr. 14. 17:13
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ki nevezte menőnek? Ez a kulcsos-kettősmércés dolog idiótaság, mondom ezt srác létemre. És már baziunalmas is.
2012. febr. 14. 17:53
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Ribanc vagy.
2012. febr. 14. 18:37
 14/20 anonim ***** válasza:
én ezt úgy látom hogy a fiúk elitélik azt a fiút aki sok csajal kúr ezt elve nem minden fiú teheti meg, De a csajok mégis menőnek látják az ilyen fiúkat akik kúrnak sokat, a fiúk ugyan úgy elitélik azokat a csajokat akik sokat kúrnak , fiúk és csajok értékrendje más hiába tekintitek menőnek ezekt a fiúkat csajok a fiúk soha nem fognak menőnek tekinteni titeket mert más az értékrenjük szerintem ez itt a probléma ,hiszen te is a menő fiúval dugtál nem egy rendes srácal de hisz minek is dugnál rendes srácal az gagyi béna gondolom
2012. febr. 14. 18:59
 15/20 anonim ***** válasza:
mármint egy fiú nem fog menőnek tekinteni egy csajt aki sokat kúrt de egy csaj tuti menőnek tekint egy fiút aki sokat kúrt más értékrend , de sz@rok rá soha nem fog érdekelni olyan csaj akit sokan meg kurtak, de szeretném hogya csajok is igy gondolkozzanak hogy ne érdekelje őket olyan srác aki hetente mást kúr
2012. febr. 14. 19:02
 16/20 anonim ***** válasza:

Szerintem helytelenül viselkedtél... És ha valakibe szerelmes vagy nem tudsz egyik napról a másikra összefeküdni valaki mással csupán szerelmi bánatból... Engem hidegen hagy ki mit gondol én enélkül a norma nélkül (ha csaj sokszor dug kur*va ha a fiú dug sokszor király) is tartással rendelkezem és nem adom oda magam senkinek egy éjszakára...

nem mondom hogy ribanc vagy (ők inkább a minden héten mással buliban a Wc-ben típusok), nem az én dolgom ítélkezni feletted. Ha te nem gondolod magad annak akkor nem vagy az, de én tuti nem tudnék tükörbe nézni

2012. febr. 14. 19:26
 17/20 A kérdező kommentje:
"sokat kúr"??? EMBER, ÍRTAM HOGY SOSEM VOLT EGYÉJSZAKÁS KAPCSOLATOM.
2012. febr. 14. 19:38
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
igen, ribi vagy
2012. febr. 14. 19:49
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

nem igazán értem, mi a nagy különbség férfi és nő között, ha össze-vissza kefél mindenkivel. ha már a nő ribanc, aki fűvel-fával lefekszik, akkor a férfi meg egy buzeráns strici, nincs különbség a kettő között. utálom ezt a diszkriminációt... nem mindig a nők a rosszak, hiszen a legtöbbet egy expasi tesz tönkre és azért jut el addig, ameddig...

amúgy nem vagy ribanc, az exed egy............ hát hadd ne mondjam mi, nem szeretnélek megbántani.

2012. febr. 19. 00:08
 20/20 anonim ***** válasza:

Az én szememben nem vagy az ,hogyha a fiúd fũvel-fával megcsalt...sôt szerintem valamennyire jót tett az önérzetednek ez az 1 ë

éjszakás kaland hogyha nem szeretted a fiút.A fiú részérõl viszont én úgy gondolom hogy egy himringyó.Az sem menö.Te nem vagy ribi. Fiú-Lány csalja meg a másikat nekem ugyanaz.

2012. márc. 20. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!