Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy kapcsolatban mennyi idő után kell hogy egymásba szeressen a két fél?

Figyelt kérdés
2012. febr. 13. 20:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Elötte esetleg ?
2012. febr. 13. 20:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem olyan 2-3 hónap.. de körülményektől is függ erősen.
2012. febr. 13. 20:25
 3/6 DonKartács ***** válasza:
Gyanítom hogy előbb lenyomod a kilincset az ajtón mi előtt bemész nem bemész aztán nyomod a kilincset le :)
2012. febr. 13. 20:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Jó, de van olyan helyzet, mikor összejössz vkivel hogy megpróbáljátok a kapcsolatot és ahogy sokat együtt vagytok úgy szerettek egymásba. Nem csak olyan létezik hogy beleszeretsz és csak utána jársz vele..
2012. febr. 13. 20:42
 5/6 anonim ***** válasza:

hát sztem hülyeség addig összejönni

(de nem is kötelező...)

2012. febr. 13. 21:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem tökre nincs ilyen, hogy mennyi idő után "KELL". Minden pár más. Nekem volt, akit még nem ismertem 24 órája, mikor már arról beszélt, hogy engem akar feleségül venni (józan volt pedig :D). A jelenlegi kedvesemnél majdnem egy évbe telt, mire beért nála érzelmileg a dolog. Persze ha sokáig nem tapasztal valaki szerelmet a partnerétől, az elég lélekölő, de alapvetően nem ezen múlik.
2012. febr. 13. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!