Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 35 éves férfi vagyok, a te...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 éves férfi vagyok, a te értékrended szerint hány éves a legfiatalabb lány aki kor alapján még illik hozzám?

Figyelt kérdés

Most csak és kizárólag az életkorra vagyok kíváncsi, semmi másra. Senki nem lesz lepontozva, akármit is mond.

Az abszolút szélsőség érdekel, ami szerinted még normális. Nem megerősítést várok, megvan a saját értékrendem, egyszerűen kíváncsi vagyok más mit gondol erről.

Főleg lányok és nők véleménye érdekel, de mindenkit meghallgatok. Kérnék szépen kor és nem megjelölést is!!!

Ha nem akarod felvállalni a véleményedet (van akit zavar, hogy lepontozzák), jöhet magánba is.

Trollok, pedofilozók, b*zizók és egyéb főgyökerek kíméljenek.

2012. febr. 13. 19:30
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt attól kell függővé tenni, hogy agyban, elképzelésekben, jövőképben, stb. hogyan jöttök ki egymással. A 20 éves lányok nagyrésze nem vágyik még pl családra, míg neked már lehet itt az ideje, lehet szeretnél is (ezt nem tudhatom). 20 alá semmiképpen sem mennék, de afölött, ha egyeznek a nézeteitek, akkor miért ne? :) (én pl teszem hozzá egyáltalán nem tudnám elképzelni, hogy 1-2 éven belül családot alapítsak, így ha egy idősebb pasi ilyen elképzelésekkel közeledne felém, annak én annyira sajnos nem örülnék, viszont vannak olyanok akik igen) 21/L
2012. febr. 13. 19:47
 22/39 anonim ***** válasza:
35 éves vagy,ez jó "évjárat" egy férfinál,ha nem sértelek meg.Valószínű ennyi idősen már teljesen kialakult az életképed,tudod mit akarsz,de lehet,hogy egy 18-20 év körüli leányzó még nem teljesen.A veled egykorú nyilván,mert az a társadalom által mindenképp elfogadott.De talán a 28-29-30 a legideálisabb.26/N
2012. febr. 13. 20:10
 23/39 anonim ***** válasza:
20. Ismerek egy házaspárt, akiknél 16 év a korkülönbség, és remekül kijönnek :))
2012. febr. 13. 20:20
 24/39 anonim ***** válasza:

Agyi (és nem testi) érettség függvénye szerintem. Attól, mert 27-nek nézel ki, nem biztos, hogy úgy is gondolkodsz. Ha mégis, akkor mehetnek a 20-as csajok, de ha korodnak megfelelően gondolkozol, akkor min. 28-30 év.

30/N

2012. febr. 13. 20:23
 25/39 anonim ***** válasza:
Elárulod, hogy hány éves a kiszemelt leányzó?
2012. febr. 13. 20:26
 26/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Nincs kiszemelt, nem akarok családot alapítani, nem vagyok éretlen, se pedofil (mit azt valaki oly kedvesen feltételezte), egyszerűen csak tudni szerettem volna, más mit gondol erről.
2012. febr. 13. 20:44
 27/39 anonim ***** válasza:
0%

18 az még belefér.

24f

2012. febr. 13. 20:47
 28/39 anonim ***** válasza:
hát ha tök nyílvános kapcsolatra gondol, sztem min. 23. 21/L
2012. febr. 13. 21:02
 29/39 anonim ***** válasza:
0%

15-16 évesek simán összejönnek 30-35 évesekkel. Szerintem a nőiesedést vagy a vonzerőt sem lehet életkorhoz kötni, így ezt sem!

Szerintem a törvényi 14 itt is elfogadható, már ha a csaj érett rá, vagy hajlandó, de mindenképp ha már nem szűz!

Bár van olyan csaj aki már 12-13 évesen is szépen kigömbölyödött, és 16-nak néz ki, és ha már nem szűz és rád mászik és az ég világon senki sem tudja meg akkor szerintem az is belefér. Bár ez ritka mint a fehér holló! De néha hallani ezt-azt. Általánosságban a 15-16 éves korosztályt szerintem kijelölhetjük, bár az ideális és elfogadtatható az 17-18 éves korosztály. Igaz van aki még ekkor sem kész!

27F

2012. febr. 13. 22:28
 30/39 anonim ***** válasza:
Én onnan tudom h nem vagyok pedofil, hogy lehet egy csaj akárhány éves, csak akkor találom szexinek, ha már gömbölyödik valamennyire, és nőiesek a vonalai! A pedók pedig a gyerek vonásokra buknak amik nem emlékeztetnek még nőiességre!
2012. febr. 13. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!