Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves férfi vagyok, a te értékrended szerint hány éves a legfiatalabb lány aki kor alapján még illik hozzám?
Most csak és kizárólag az életkorra vagyok kíváncsi, semmi másra. Senki nem lesz lepontozva, akármit is mond.
Az abszolút szélsőség érdekel, ami szerinted még normális. Nem megerősítést várok, megvan a saját értékrendem, egyszerűen kíváncsi vagyok más mit gondol erről.
Főleg lányok és nők véleménye érdekel, de mindenkit meghallgatok. Kérnék szépen kor és nem megjelölést is!!!
Ha nem akarod felvállalni a véleményedet (van akit zavar, hogy lepontozzák), jöhet magánba is.
Trollok, pedofilozók, b*zizók és egyéb főgyökerek kíméljenek.
Agyi (és nem testi) érettség függvénye szerintem. Attól, mert 27-nek nézel ki, nem biztos, hogy úgy is gondolkodsz. Ha mégis, akkor mehetnek a 20-as csajok, de ha korodnak megfelelően gondolkozol, akkor min. 28-30 év.
30/N
15-16 évesek simán összejönnek 30-35 évesekkel. Szerintem a nőiesedést vagy a vonzerőt sem lehet életkorhoz kötni, így ezt sem!
Szerintem a törvényi 14 itt is elfogadható, már ha a csaj érett rá, vagy hajlandó, de mindenképp ha már nem szűz!
Bár van olyan csaj aki már 12-13 évesen is szépen kigömbölyödött, és 16-nak néz ki, és ha már nem szűz és rád mászik és az ég világon senki sem tudja meg akkor szerintem az is belefér. Bár ez ritka mint a fehér holló! De néha hallani ezt-azt. Általánosságban a 15-16 éves korosztályt szerintem kijelölhetjük, bár az ideális és elfogadtatható az 17-18 éves korosztály. Igaz van aki még ekkor sem kész!
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!