Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom most készül az érettségire, csomó különtanárhoz jár. Összevesztünk 1 hete, és azt mondta egyik ismerősömnek hogy én ne keressem, hagyjam, ideges a tanulás miatt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most azt várja hogy az érettségiig ne beszéljünk??? 2éve vagyunk együtt,és nem reagál az üzeneteimre meg semmi...Szerintem nem így kellene működnie egy kapcsolatnak.2012. febr. 13. 11:14
11/16 anonim válasza:
Stresszel? Nem tudom, de engem inkább megnyugtatna, ha ilyen helyzetben a barátnőmmel lehetnék, mert az egyetlen dolog, ami meg tudna nyugtatni az az, hogy ő velem van, mellettem áll és hinne abban, hogy sikerül.
12/16 anonim válasza:
Igen,így már értem.Mér nem próbálja meg külföldet?Ösztöndíjjal,vannak ilyenek középsulisok megpályázhatják,kint nincs ilyen keretszám,és sokkal jobb a képzés is plusz 5* annyit keresne jah és perfekt lenne abból az idegennyelvből.
13/16 anonim válasza:
Jó, látom, hiába mondtam el a véleményemet, magadat hibáztatod....ha ilyen hülye vagy, fordulj fel, téged védtelek (jogosan!) ha nem láttad volna...és a keretszámokat meg hagyjuk, mintha lehetetlen lenne bejutni egy egyetemre egy kicsi gógyival is....kifogás! kifogás! kifogás! Most már viszont látom, hogy illetek egymáshoz, ha nem lehet meggyőzni észérvekkel ;) Hát...ha te magad megválaszoltad a kérdést, miszerint te vagy a hibás, akkor minek kérdezed? -.-
14/16 A kérdező kommentje:
miért kéne felfordulnom azért van egy kis önkritikám??? be tudom látni ha hibázom,ettől függetlenül nem azt mondom hogy ő most nem hibázik,de nem fogom azt mondani hogy én tökéletes vagyok,amikor nem.
2012. febr. 13. 17:18
15/16 anonim válasza:
Kicsit off, de véletlenül nem Gyurinak hívnak?
16/16 A kérdező kommentje:
melegnek tűnök?
2012. febr. 13. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!