Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy pasi felkavar érzelmileg?
Tegyük fel,hogy te vagy a lány!
az milyen érzés neked,ha egy pasi felkavar?
hogy nem tudjátok mi van most köztetek?
valamikor kedves veletek,valamikor meg kicsit tapló,vagy határozott. néha találkozgattok,szemezgettek,és jól érzitek magatokat egymással, még bókoltok is a pasinak,ős is nektek,.. de még nem jöttetek össze,és nem tudod eldönteni,mi van köztetek,nem mondja egy szóval se,h szeretne,és ezzel nem tudsz mit kezdeni.szinte megöl a bizonytalanság,ezért megpróbálsz kihátrálni,és távolságtartó lenni. Erre a pasi elkezd határozottan,de nem erőszakosan "nyomulni",de te elutasítod,ha nem is szóban,de nonverbális jelekkel tudatod,hogy nem pálya,mert egyszerűen nem tudo,h mit akar...
Na és ezek után,ha a pasi is elkezdene veletek távolságtartóan vislekedni,és észre se venne titeket,arra,hogy reagálnátok?
Vagy mit kéne tenni iylen esetbe,h flekeltsem a nő érdeklődését?
De én vok. a pasi
csak azt akartam,h képzeljétek magatokat a lány helyébe,és úgy adjatok nekem tanácsot!
Ott a válasz a kérdésedben: egyszerűen nem tudja, hogy mit akarsz tőle.
Célszerű lenne közölni vele, és akkor ő is tudná, hogy viselkedjen. Ha távolságtartóan kezdesz viselkedni, akkor én azt gondolnám, hogy nem akarsz semmit, és ennek megfelelően kezelnélek: távolságtartóan. Ha viszont fel akarod kelteni az érdeklődését, akkor játssz nyílt kártyákkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!