Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kellene kezelnem ilyenkor páromat?
Páromnak, ha rossz napja van, előszeretettel rajtam vezeti le a feszültséget. Persze egy idő után elegem lesz, észre veszi magát, bocsánatot kér, kiengesztel és ugy csinál, mintha nem is bántott volna meg. Ehhez az évek során már hozzászoktam.
Ahhoz azomban nem tudok, ha okkal mérges rám valami kis apróság miatt vagy tényleg hibáztam és igaza van, hogy haragszik(ez esetben se gondoljatok nagy dolgokra) Hihetetlenül buta tud lenni velem. Nem veszekedik velem, nem mondja el hogy mennyire hülye voltam, nem szid stb. csak folyamatosan beszologat, megbánt és olyan dolgokat vág a fejemhez, amik nagyo jól tudja hogy iszunyan fájnak. Persze számtalanszor elnézést kérek, kérem hogy hagyja abba, de csak azért sem. Van, hogy már nem bírom tovább és elsírom magam az sem hatja meg.
Nem tudom, hogy az ilyen helyzeteket hogy kellene kezelnem és azt sem hogy ő miért így viselkedik.
Tudnátok ebben tanácsot adni?
Hidd el, te ennek az embernek nem vagy fontos. Max. annyiban, hogy van aki takarít meg főz rá. Uralkodik rajtad, megaláz folyamatosan. Ha fordítva lenne, és te lennél az, aki így odamondogatna neki, jól megbántva őt, egy percig sem tűrné ezt el, szépen búcsút mondana neked.
Neked is ezt kéne tenned, otthagyni őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!