Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha csak 200 ismerősöm van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak 200 ismerősöm van facebook-on az hátrány?

Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 23:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
szerintem töröld magad, nagyon gáz vagy..
2012. febr. 12. 23:16
 12/21 anonim ***** válasza:

2 kategóriára osztom a facebookra regisztrált embereket:

1. Facemobok: azok, akik életük minimum 10%-át a facebookra töltik és rengeteg ismerösük van, a Mari néni ismerösének a barátnöjének a hugát is felveszi ismerösnek, holott azt se tudja ki az

2. normális facebook felhasználó: csak azt veszi fel ismerösnek, akit ténylegesen ismer

Én napi 10 percet ha facebookozok. Na jó, van kivétel, amikor beszélek valakivel, akivel nem tudok most személyesen találkozni; de inkább találkozni szeretek az emberekkel, nem irkálni. 224 ismerösöm van, abból 221-et ismerek és személyesen találkozok is velük.

Ha valaki facemob akkor én inkább azt tartom hátránynak : pl megyek haveromékhoz, focizunk, ps-ezünk vagy valami és bemegy szobájába hogy "várjámá felnézek fészre". Ez így nem normális.

Az szerintem inkább elöny ha kibirsz pár órát haverokkal, rokonokkal, barátoddal/barátnöddel anélkül hogy elövennéd a telefonodat és felmennél a [link] oldalra.

Nem is értem mi olyan k*rvajó abban az oldalban.

2012. febr. 12. 23:18
 13/21 anonim ***** válasza:

facebook alapvetően kapcsolat tartásra van kitalálva.. és arra tényleg rohadt jó... egy átlagos FELNŐTTnek kb 300-400 ismerőse van akikkel találkozott is és mondjuk max egyszer beszélt vele

akikkel tartja a kapcsolatot és heti szinten beszél vele kb 100-150 között van

egy gyereknek ennél jóval kevesebb 200 ismerős a normális és amúgy nagyjából ugyan ennyi akikkel beszél és tartja a kapcsolatot heti szinten (talán kicsit kevesebb) amúgy meg mindenki leszarja hány ismerősöd van fb-n ha zavar hogy csak ennyi jelölj be minden sarki k*rvát aztán lesz még 1000 ismerősöd.. az emberek úgy is tudni fogják hogy annyid igazából nem is lehet.. amúgy meg inkább maradj az ismerőseid krémjénél akik tényleg ismernek és barátaid ne minden ribancot jelölgess ész nélkül nem vagy kevesebb ha nincs annyi ismerősöd.. nekem kb 200 van és még van olyan aki bejelölt de nem jelölöm vissza attól függetlenül hogy ismerem, merthogy minek? nem akarok vele beszélni és mégis találkozok vele minden héten... ilyenből kb 30-40 van

na jó éjt emberek

2012. febr. 12. 23:43
 14/21 anonim ***** válasza:
Uramisten...
2012. febr. 13. 00:33
 15/21 anonim ***** válasza:
igen , a morrisons 2-ben múltkor 100 ismerősönként adták a kedvezményes ital kupont ha posztolhatnak a nevedben egy party képet.és hát kettőből még szomjas maradsz:D:D minden egyéb esetben meg ki nem tojja le???????
2012. febr. 13. 00:58
 16/21 anonim ***** válasza:
nekem is 200 van de le van rejtve hogy a nép ne láthassa csak én :D
2012. febr. 13. 01:00
 17/21 anonim ***** válasza:
Képzeld én nem vagyok a FB-n, s még élek... Teljesen jól vagyok köszi, s nem érzem magam a társadalomból kirekesztettnek. Sőt.
2012. febr. 13. 06:52
 18/21 anonim ***** válasza:
Hát én nagyon utálom már ezt a facebook-ot meg az egész lájkolgatás versenyt ami ott zajlik. Meg kinek hány ismerőse van. Nézd 200 az kevés.. kiderül egyből hogy nincs szociális életed. Hiába ítéli ezt el szinte mindenki elméletben, akkor is ha egy ismerősöd vagy idegen látja.. egyből egy népszerűtlen lúzernek fognak tartani. Sajnos ilyen hülyék az emberek.
2012. febr. 13. 10:42
 19/21 anonim ***** válasza:
A hülyeség a hátrány, és a Facebook-függés
2012. febr. 13. 11:15
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem hátrány.

De miért van 200 ismerősöd? Tényleg ilyen kevés embert ismersz?

21 vagyok és több mint 500 ismerősöm van. Köztük sok falubéli, volt osztálytársak, egyéb ismerősök buliból vagy haverok által.

2012. febr. 13. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!