Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak 200 ismerősöm van facebook-on az hátrány?
Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 23:00
2/21 anonim válasza:
Nekem 55 van. Szerintem senki sem nézi ezt, max aki kifejezetten "népszerű" pasit/csajt akar, dehát az meg...
3/21 anonim válasza:
Nekem pl. nulla van, de nem zavar.
5/21 anonim válasza:
Igen. 300 alatt kizáró ok.
-.-"
Hogy lehet ekkora baromságot kérdezni?
6/21 anonim válasza:
jaja, ettől lúzernak számítasz s.eggfej!
7/21 anonim válasza:
nekem 101, es senkit sem jeloltem, ugyanakkor engem jeloltek, de soha senki sem lajkol semmimet. igy jartam XD
8/21 anonim válasza:
attól függ, ha azt a 200-at igazából leszarod és nagyonnem foglalkozol velük, csak egy suliba jártatok és nem is köszöntök egymásnak akkor inkább takarodj a fészbukról, a zsidó gyerek nem ezért találta ki..
9/21 anonim válasza:
Nekem 100, és képzeld el sose spamelik szarrá a kezdőlapot az idióták. Ha neked 100 ismerősöd van az azt jelenti, hogy a 4324213423 ismerősösnél kisebb ember vagy? Elhiheted az a 4324213423 ismerőssel rendelkező ember az ismerőseinek a 90%-ával max egyszer találkozott.
10/21 anonim válasza:
Ha mindegyiket ismered és kapcsolatot tartasz velük, akkor nagyon is jó ez a szám. Nekem van 2000 ismerősöm, de szerintem 200-300-al egyszer, vagy egyáltalán nem találkoztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!