Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok 90% a tróger fiukat szeretik?
Tudod mit, én kérek elnézést, hogy egyáltalán írtam...
Ilyen stílussal magadat minősíted és nem engem. További szép estét neked. :)
Nyilván feltűnőbben viselkedik egy "tróger", azért figyelnek rájuk, de társnak tudod kinek kéne... :D Rendes fiút szeretnék elfogadható külsővel ha nem is a legjobbal. :) Amúgy remélem gépelési hibák...
20/N
azért mert a trógerek nem sajnáltatják magukat hanem fogják, és megoldják a problémáikat.
meg elhiszik magukról hogy igenis van esélyük az adott csajnál és odamennek kommunikálni vele, nem 2bocs hogy élek, sajnálj meg és járj velem" -stílusban, hanem normálisan.
meg később sem leszenk papucsok, ennyi a nagy titok.
Mitől lesz valaki tróger?
Attól, hogy nőként kezeli a nőt, úgy szól hozzá, helyzetnek megfelelően viselkedik, és nem unalmas valaki, akkor már tróger, mert neked ez nem megy?
Egy nőnek ugyanúgy kellenek néha vadabb dolgok is, mint a romantika. Ha egyik nincs meg, az nagy baj.
Kell egy bizonyos nyálasság, sőt jól is esik mindenkinek. De nem mindig erre van szükség. Ezt érts meg, és immáron te is a tróger leszel, mert lesz barátnőd, és ezért az olyanok, mint most te, majd annak titulál.
19 F
Mert a jófiúk hoppon maradnak. Ezt már megmondta Jim Carrey is a Maszk című filmben! :(
F/29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!