Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha van barátnőm, mindenkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van barátnőm, mindenkinek kellek, ha nincs, senkinek. Nem ez a megoldás?

Figyelt kérdés

Szal ha van barátnőd(fiúvagyok, saját példát mondok, de ez lehet igaz fordítva is), akkor több csajnak is bejövök, illetve tudom hogy helyesnek tartanak.

Ez nem amiatt van, mert barátnőmvan, és önbizalomtól telve vagyok emiatt?Mivel van valaki mellettem, akire számíthatok?

Szal sugárzok az önbizalomtól, és ez feltűnik más lányoknak?

Szerintetek?

2012. febr. 12. 20:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%

Mert az ember nem állat?

De racionálisan is megközelíthető: ha van valakid, akkor kellettél valakinek, "bevált" dolog vagy. Ha nincs senkid, akkor nem kellettél senkinek, biztos selejt vagy.

2012. febr. 12. 21:09
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ez elég lehetetlen küldetés. Ha azt akarod hogy bukjanak rád a csajok, szerezz egy barátnőt, akivel még boldog is vagy. De akkor minek bukjanak rád a csajok?
2012. febr. 12. 21:13
 13/15 A kérdező kommentje:

Utolsó:Sokaknak elég alátszat, hogy van valakid, nemkel feltétlenül boldognak is lenned, némeelyeknek elég a tény hogy van valakid, ezért TE is kellesz nekik.De csak azért, barátnőt szerezni, hogy egy jobbat szerezz, ez a nagybetűs kihasználás.

Ez egy végtelen kör.Ha tevagy Hugh Heffner, akkor nyertél, egyébként csak szívsz.

2012. febr. 12. 21:33
 14/15 anonim ***** válasza:

mivel egy lány annyira vonzónak talál hogy a bnőd lett. Ezért a többi nőstény látja hogy nyilván vonzó vagy ha van egy szép bnőd:P

f18

2012. febr. 12. 21:46
 15/15 anonim ***** válasza:

Ez nem amiatt van, mert barátnőm van, és önbizalomtól telve vagyok emiatt.

Putty le is írtad. Szóval azt kell gyakorolni hogy csaj nélkül is meg legyen az a "kisugárzás" ami akkor alapból jön ha van csajod.

2012. márc. 23. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!