Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Továbblépjek vagy járjak a dolgok után?
a, megkeresed, elutasít
b, megkeresed, nem utasít el
c, hosszú ideig azon rágódsz mi lehetett volna ha megkeresed
válassz egyet.
ilyenkor miért kerülöd el?
azt fogja hinni,h egyrészt már nem szereted, és így még ha akart is volna neked szerelmet vallani,akkor sem fog
sosem értettem,ilyenkor miért kerülik el a lányok a adott fiút? O_O
Szereted:O
Szerintem találkozzatok, én is sokszor érzem úgy sok embernél, hogy jaaj, nem akarok találkozni vele, pedig nem is vesztünk össze, és semmi baj nem volt köztünk... Találkozzatok, nem hiszem, hogy visszautasít, maximum mégis, de akkor sem gáz, mert nem találkoztok sokat.
17:4o nem tudom, de én mindig ilyen voltam a pasikkal, ha valami nem volt tiszta, akkor inkább nem találkoztam velük
Am köszi a válaszokat, segítettek, de azért még jöhet pár vélemény :)
Találkozz vele ha csak akkor fog kiderülni számodra h mit érzel iránta, ill. akkor az is kiderül h ő mit érez irántad.
Így tiszta lesz h lesz-e az egészből vmi ill. h kell-e egyáltalán vmiért is paráznod. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!