Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja a barátnőm, hogy járják bunyózni?
Szerintem felejtsd el. Ha emiatt elhagyna, akkor nem szeret. Ha esteleg egy 14éves kislány mondana ilyet, még megérteném. De elvileg 30évesen egy érett nő.
Igen, iszonyat szexi tud lenni, ha egy pasi (jól) bunyózik, és is imádom nézni a barátomat judozás közben. De soha nem mondanék neki ilyet. Különben is? Én pl. ugy vagyok vele, hogy féltem minden egyes alkalommal. Ő arra nem gondol, hogy megsérülhetsz? Nem félt?
Nem írtad, hogy mióta vagytok együtt, de érdekes a dolog :/
Sajnálom, hogy így áll hozzád, de attól, hogy nem akart verekedni, még igazi férfi vagy:) Bizonyítsd be ezt annak a lánynak, aki tényleg szeret téged. :)
18/L
Nyomd be neki hátulról tövig, és miközben hajtod mint rőzseszedő öreg néni a rokkát, üsd, ahogy tudod.
Ha ettől nem fog férfinak tartani, akkor semmitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!