Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hazudjak tovább, vagy vállalja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudjak tovább, vagy vállaljam fel, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés

25 éves meleg fiú vagyok, több mint 1 éve élek együtt a párommal. Egyre kínosabb a család, barátok, munkatársak előtt "szerepet játszani". Igazából nem panaszkodhatok az életemre, mivel a párommal nagyon szeretjük egymást, anyagilag is jó helyzetben vagyunk, viszont félek az ismerősök, de különösképpen a család reakciójától a másságomat illetően. Nem szeretnék én lenni mindenkinek a központi témája, nem akarom hogy lenézzenek, megszóljanak sajnáljanak vagy megpróbáljanak "meggyógyítani" Néha már úgy gondolom, hogy egyszerűbb lenne elfojtani az érzéseimet és egy lánnyal összejönni. Egyedül párom tartja bennem a lelket, de egyre többször érzem magam depressziósnak. Nem én kértem, hogy meleg legyek. Az biztos, hogy hosszú távon nem fogom bírni, hogy mindenki azt kérdezgeti, hogy mikor lesz már barátnőm. Szerintetek mit kellene tennem?

Előre is köszönöm, ha normálisan válaszolsz!

2012. febr. 12. 16:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%

Azzal ne foglalkozz, hogy a hátad mögött mit mondanak. Erről mindenkinek meglehet a privát véleménye, a lényeg szerintem az lenne, hogy ne támadjanak vele.

Engem is taszít a homoszexualitás, de ha egy családtagomról derülne ki, nem távolodnék el tőle, és utálnám, ha ez mindig központi téma lenne a családi eseményeken. Emiatt mint családtag nem leszel kevesebb, de mielőtt bemutatnád nekik a barátod, sztem kicsit szoktasd őket a gondolathoz.

2012. febr. 12. 17:19
 12/18 anonim ***** válasza:
90%
Ne játszd tovább! Az elején biztos fura lesz mindenkinek, és neked is, de hidd el, elmúlik, és aztán jobb lesz, hogy őszintén élhetsz, és nem kell hazudj senkinek.. Sok sikert:)
2012. febr. 12. 18:00
 13/18 Béla211 ***** válasza:
100%
Én az anyukámnak levélbe írtam meg. Persze eleinte nehezen fogata el meg mondogatta h csak el múlik.De most már elfogatta és tényleg látszik h elfogatta a páromat és kedveli. Persze ehhez kellett vagy 1,5 év. 2,5 éve vagyunk együtt. Szerintem csajhoz semmi képen ne megy mert 10-20 év múlva iszonyatosan bánni fogod.És ahogy telik az idő egyre nehezebb lesz a családnak elmondani és ha nem tudnak vele megbékélni egy két rokon akkor azokkal nem érdemes tartani a kapcsolatot . Ne agyal rajta csak tett meg ezt nem lehet kíméletesen közölni. Én sokkal jobban éreztem magam mikor már nem kellett titkolóznom.
2012. febr. 13. 06:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én 3 évvel fiatalabb vagyok mint Te, és most volt 1 éve, hogy elmondtam anyunak, hogy meleg vagyok. Nehéz volt, rengeteg erő kellett hozzá. De én egész egyszerűen úgy éreztem, addig nem tudnék lelkiismeret furdalás nélkül ismerkedni, eljárni itthonról amíg nem tudja. Nem tudok és nem is akarok hazugságban élni. Egy szülőnek ez hatalmas fájdalom tud lenni, legalábbis ha konzervatívabb gondolkodású, de az idő minden sebet begyógyít!

A blogomban bővebben is leírom, én hogyan éltem meg:

[link]

2012. febr. 13. 18:00
 15/18 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nem kell ezen drámázni. Meleg vagy? Na és akkor mi van? Aki normális ember és szereti a másikat az ezt elfogadja. Aki meg éretlen, visszamaradott az meg hisztériázzon. Szóval mondd el mindenképpen. 22/F (hetero)
2012. febr. 13. 20:32
 16/18 anonim válasza:
100%
Légy erős, az kell hozzá. Nem kell mindenkinek megtudnia, csak aki számít. Attól te is lelkileg boldog leszel, felszabadulsz. Azzal pedig tényleg ne foglalkozz utána, hogy ki mit mond, aki szeret, elfogad. Amúgy gratula hozzátok, jó látni, hogy vannak boldog melegek :) (18F)
2012. febr. 29. 23:06
 17/18 anonim ***** válasza:
62%
költözzetek el, más országba. ott szerezz egy leszbi csajt, aki lesz a kamubarátnőd, ha karácsonykor haza kell menni.
2012. márc. 19. 23:27
 18/18 anonim válasza:
100%
Végül mit csináltál?
2023. aug. 30. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!