Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt, hogy meleg vagyok?
Hogy ti mien gonoszak vagytok!
Most azért mert búza a srác, még nem kell cseszegetni... :D
Szia,
szerintem szard le, hogy mások mit gondolnak. Amíg valóban nem izgulsz fel a veled azonos neműekre nincs gond. Én is ismerek egy srácot és először nem tudtam róla eldönteni, hogy meleg-e vagy sem. De leginkább azért, mert folyton a lányokkal van. Az ő mozdulata is olyan lányosak , túl finomak. Attól függetlenül nem meleg... :D
Valaki írta, hogy tanuld el a férfiasabb mozdulatokat. Nem lenne hülyeség, csak marha nagy önuralom és fegyelem kéne hozzá.( Mert ugye 17éves beidegződést megváltoztatni... )
figy, egy haverom meg valami kereskedelmi-vendéglátós suliba jár, egy évfolyamon max. 3 srác van.
másik ismerősöm meg lány, műszaki suliban, az évfolyamon tökegyedül lány. nyilván egyik meg másik embernek is érvényesülnie kell valahogy abban a közegben...
ha nagyon kellemetlen, nézz ki egy férfit és utánozd le.
Nállunk 19 csaj van, én vagyok egyetlen faszi, és én NEM panaszkodom!!!!
Elvagyok én velük :D
Még senki nem mondta, hogy pedró lennék!
Ha nagyon zavar, szedj fel egy csajszi, vidd el a sulitokba, és smárold le mindenki előtt!
(Állítólag a csajok buknak a lányos pasikra. Amúgy ez igaz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!