Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik ide járnak csajért sírni, meg hogy nincs barátnőjük! Komolyan!? Egy hazug, öntelt, önző, hiú nő kell nektek, akiért mindent megtesztek, viszonzásul meg csak átverést és fájdalmat kaptok?
Figyelt kérdés
Örüljetek, hogy senki nem hazudik a szemetekbe nap, mint nap.2012. febr. 11. 22:14
11/13 anonim válasza:
Kérdező: nincs igazad. Nagyon el vagy tévedve. Ki tehet arról, ha fájdalmat érzel? Nem a nők, hanem TE! Mindenki felelős a saját életérét, érzéseiért.
12/13 A kérdező kommentje:
Nem érzek fájdalmat. Csak megállapítottam egy tényt. Nem értem miért kell egyből elkeseredettnek és lepattintotnak minősíteni valakit, mert megállapított valamit a női nemmel kapcsolatban!?
2012. febr. 18. 17:09
13/13 anonim válasza:
Azért mert bunkó vagy és álltalánosítasz. Az én párom mindent megad nekem. Nem "hazug, öntelt, önző, hiú"
Csak az ír ilyeneket akinek nem jut normális NŐ (nem kislány) és el van keseredve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!