Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év korkülönbség szerintetek sok még ebben a korban?
Szia!
23 éves vagyok,de nekem is 14 évesen volt 18 éves barátom. A 18-as fiúk már nem csak a kezedet akarják fogni. Ők abban a korban vannak, hogy végre elkezdtek a lányok érdeklődést mutatni irántuk és próbálják kihasználni, minél több lánnyal minél többször. Én úgy gondoltam annak idején, hogy:
1. NEm 14 évesen akarom elveszteni
2. Nem vele, mert elég lüke volt...(Nála az számított bóknak, hogy húú, nőtt a melled?)
Szóval nekem nem volt páyla, elsmárolgattunk, votl egy kis tipi tapi,de róla sosem került le a nadrág!
Abban akkoriban visszagondolva, soknak tűnik a 4 év. A mostani párom és köztem 9 év van. 18 voltam mikor megismertem. Ebben a korban már a 9 sem tűnik oylan nagyon áthidalhatatlannak.
Én azt tudom neked mondani, hogy ne siessetek el semmit, ha úgy döntesz, hogy maradsz a 18 éves fiúnál.
Elsőnek írnám, hogy a 18 éves még nem férfi...annak képzeli magát,de még közel nem van ott!!Ez még inkább jellemző a "mai" 18 évesekre ...az Béta hímekre...
Utolsó válaszoló. Én 17 vagyok, de nem hinném hogy ,,béta,, verzió. A lányok sírnak itt hogy mert általánosítás, kérdezném én akkor ti lányok mit csináltok, ez nem általánosítás? Béta...ilyet
17/F
Köszönöm sokat segítettél!
Teljesen egyetértek.. én sem akarom a nadrág lekerülést. Meglátom mi lesz. Neked és a párodnak sok boldogságot :)
Első kommentelő: Tudod nem csak értük vannak oda a kis tinilányok. Esetemben a 18 éves srác is odavan értem. És ahogy már mondták tényleg nem olyan húúú de nagy férfiak ők se. :)
Pedig tenyleg nem alfa himek :P 18 evesen meg nagyon gyerekesen tudnak viselkedni, nekem nem jon be a nemtorodom hozzaallas a dolgokhoz.
Bar en is csak 19 eves vagyok, exbaratom 22.. a mostani kiszemeltem 29 eves, na o mar igazi ferfi :)
Aha értem én, tudod mennyien élnek a földön, edig akiket te ismertél voltak ilyenek, nehogy már minden fiú agyilag csökkentebb legyen mint egy lány...na ne... ennyire nem lehetek ilyenek.
17/F
Errol ne nyissunk most vitat szerintem. :)
A kerdesre valaszolva, mert ugye azt meg nem tettem meg, szerintem nagy a kulonbseg ilyenkor. Mas igenyei vannak, mert egy ilyen koru fiu igenis nagyon vagyik a szexre..
viszont egy jo baratom 17 evesen jott ossze az akkor 14 eves baratnojevel, es mar 3 eve vannak egyutt.
Szoval szerintem nyugodtan ismerkedj vele, beszelgessetek neten, egy parkban, vagy valahol.. es hidd el, az ido mulasaval kiderul, h csask megfektetni akar, vagy nem. (ugye nem fog beszelgetesre "pazarolni" honapokat, ha csa szexxet akar..)
Na majd csak közös dűlőre jutunk...
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!