Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó ötlet a barátnőmet Egyiptom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet a barátnőmet Egyiptomba/Tunéziába elvinni üdülni, majd ott egy vacsora során megkérni a kezét?

Figyelt kérdés
Eljegyzési gyűrű 200 000 forint felett megfelel?
2012. febr. 11. 21:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
irigy vagyok erre a nőre,de nagyon :D
2012. febr. 11. 23:02
 12/19 A kérdező kommentje:
De hiszen nincs miért irigynek lenni. A kiránduláson már régebbtől gondolkodom és az eljegyzésre is a közel jovőben sor kerül, ígyhát úgy gondoltam miért ne köthetném a kettőt egybe, nagy örömet és felejthetetlen élményt okozva ezzel a kedvesemnek.
2012. febr. 11. 23:08
 13/19 anonim ***** válasza:
27%
Azért irígykednek mert pénzes f kéne nekik. Nekem bárhogy kérné meg a kezem a párom nagyon boldog lennék szóval én pl nem irígykedem :D
2012. febr. 11. 23:10
 14/19 anonim ***** válasza:
Azért néhány válaszoló megint csak bebizonyította nekem ,hogy sok nőnek fontosabb egy férfi egzisztenciája mint a belső értékei vagy akár a kinézete:)
2012. febr. 11. 23:46
 15/19 anonim ***** válasza:
...ami hozzáteszem jó hír, mivel se jó kinézetem, se belső értékeim nincsenek:)
2012. febr. 11. 23:47
 16/19 anonim ***** válasza:
Szegény gazdagok...
2012. febr. 12. 10:41
 17/19 anonim ***** válasza:

Ha mostanában akarod vinni, akkor szerintem nem akkora ötlet, mert nincs ott sem egy gatyarogasztó hőség.

Jordániában melegebb van akkor már.

Ha van módod megvárni mondjuk a márciust, Jordániában már egész profi idő lesz 30 fok körül. Mondjuk egy Aqabai szálással, és egy tipp ;) kérd meg a kezét éjjel Petrában amikor minden fényárban van ;) (gyertyafény stb, és a sziklák csodás színekben pompáznak)

2012. dec. 26. 20:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Nagyon jó ötlet,bár gondolom már nem ötlet hanem már megtörtént egy év távlatból ;) Nekem is tunéziában kérték meg a kezem.Életem egyik legszebb legemlékezetesebb napja.
2013. ápr. 26. 13:50
 19/19 anonim válasza:
Szerintem vidd inkább a saját városod(ki tudja hol laksz?!) egyik szép parkjába.
2013. máj. 17. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!